Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Me Is Busy

  • Tuesday, May 28, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Annyeonghaseyo~~

    Arghh..minggu ni sofia pack gilerzzzzz!! full meeting sampai jumaat..dari pagi sampai ke petang..huhu..memang tak sempat langsung nak blog walking ke ape..abis meeting je sofia nak kena jengah email, kot-kot user ade system problem..

    Kalo nak tunggu balik rumah nak ngadap blog, sofia memang malas..sebab kalau boleh sekarang ni nak elak ngadap pc ke internet di luar waktu keje..sofia dinasihatkan tak kasi pressure sangat pada mata...nih pun dah ari-ari pening kepala...

    Rasa nak shoot kepala sendiri..ahh...tapi kalau gdragon ni nak tolong shoot..i rela yaw~

    Aihhh comel sangat budak naga nih...hehehe

    So, insya-allah, bila dah reda..keadaan dah terkawal sofia akan berblog walking..aihh lama tak baca blog...

    Sorry guys...

    Happy working ^_^











    2 comments:

    zarena heeney said...

    takper siapkan kerja dulu
    nnti katamkan blog ena erk
    ehehehehehe

    Isteri kepada Suami said...

    zarena: hehe baik kak