Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Korean Food

  • Tuesday, May 14, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • Assalamualaikum wbt..Salam Sejahtera..






    Annyeonghaseyo~~~

    Hah sofia memang tengah kemaruk makan korean food ni sejak dah tau mana nk carik bahan-bahan nye nih kan...

    Antara kegemaran sofia bila beli ialah rice cake untuk dduboki, kimchi dengan rice candy..

    Semua ni memang originally dari korea..tak payah tunggu jejak kat korea dah boleh rasa makanan diorang..

    Hehe..harus biasakan tekak ni dulu..kang bile dah pegi sana tak la terkejut tekak ni nak telan makanan diorang kan..



    Ari tu sofia memang siap bawa balik Muar, kasik family sofia makan..haha abah no problem..jenis suka mencuba..ibu, haziq ngan chibby je payah sikit..aishhh diorang tu memang...

    Sofia suka cara masakan korea sebab tak ada guna minyak yang banyak dan rasa die plain..tak ada rempah2 bagai..sebab sofia cepat pening kepala kalau ada rempah2 nih..

    Nampak tak kotak coffee yang kuning tu..ha tuh coffee maxim 3 in 1..tapi manis 3 in 1 nye tak manis sangat macam 3 in 1 kite..sofia suka sangat..even 3 in 1 kita still boleh sukat nak kurangkan lagi gula die sebab dalam packaging dia tu, gula ngan coffee die tak campur..
























    0 comments: