Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Kebiruan Pula

Assalamualaikum wbt..Salam Sejahtera...






Annyeonghaseyo~~~

Fuhhh syokknye lah aiii last week...cuti lebih banyak hahaha...so, dah sedap sangat bercuti..harus ku pulun kerja minggu ni ya..hehe..takpe2..sofia pun tengah semangat kerjakobar-kobar ni..haha..rasa fresh masuk kerja..hehe..

Even semalam bukan main azaaaaab gile jem kat highway tuh...rasa macam dah boleh pegi balik langkawi...haha..aishhh langkawi lagi...kih kih kih



Last week sofia punya mata segar dengan warna-warna alam semula jadi ciptaan Allah swt..memang pengubat mata..serious sofia tak ada sakit kepala langsung sepanjang bercuti ni eah...

Last entry warna hijau..kali ni sofia tunjuk warna biru pulak...sangat mendamaikan warna biru ni...lagi la bila asyik dengar bunyi air laut ni...perghh seronoknya rasa...

Dekat sini tempat pelayaran lagi damai..lagi cantik pemandangan...campuran warna langit + gunung dan laut memang sangat membuatkan hati sofia tenang abis...



Bercuti dengan melihat alam semula jadi ni semua memang pengubat jiwa la...bukan shopping je..tapi dengan lihat keindahan ciptaan Allah swt ni, memang menyejukkan mata..mendamaikan hati..ni apa yang sofia rasa la..

Setiap orang lain-lain caranya kan..so, bagi orang lain sofia tak pasti..tapi sofia amat menikmati keindahan ciptaan Allah swt nih..dan ianya buatkan hati sofia damai sangat..dan mata ni dapat rehat..

























1 comments:

zarena heeney said...

pergi langkawi rupanya