Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Great Dinner On Saturday

  • Monday, May 13, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera..






    Annyeonghaseyo~~~

    Happy monday = happy working yawwz!!

    Harus happy2 mulakan minggu bekerja..dah masuk pertengahan may dah ni..sofia masih tak reti nak bajet masa awal untuk datang office..arghh..sampai office masih ngam-ngam 8.30..xde awal seminit dua..aihh..masih mencari jalan penyusunan nih..arghh

    So, hows your weekend? Mothers Day kan semalam..ape aktiviti korang?



    On Saturday, cousin sofia, Mimie datang..die duduk Shah Alam..dah la sabtu tu dari pagi sofia dengan syaza bantai layan cartoon..pastu dah nak masuk pukul 4 baru nak terlelap..terkejut pulak si Mimie kata on the way..segar terus mata sebab umah berselerak..

    Kelam kelibut time tuh susun segala bantal yang ada berselerak depan tv..semuanya main campak-campak je kat bilik haha..

    Mimie datang pastu ajak makan luar..hurmm dah diorang tanya sofia makan mana..antara sharin low atau chinese muslim steamboat lah kan..dua ni je yang boleh buat sofia makan dengan puas hahaha...

    Dedua nih pun tak jauh dari umah..dan kebetulan syaza puasa aritu, dalam 6++ kitorang gerak terus masak2 bakar2...maghrib je syaza terus berbuka situ..huh syaza makan tak reti berhenti ea..



    This year, for the first time..budak kecik ni, balqis joined makan-makan..haha almaklumlah...balqis ni umur die setahun pun belum..muka masam mencuka ea sebab kat sini bakar2 segala ada rasa bahang sikit..die cepat rasa panas..

    Balqis dah semakin bulat..hehe masa baru lahir dulu kecik je..sekarang ni dah bulat gile..geram tengok..

    Di sebabkan syaza yang time ni makan bukan main tak hingat..on the way nak balik umah, die boleh pulak muntah dalam kereta...arghh! tuh memang stress ok..sofia nih memang tak boleh bau2 muntah ke tengok muntah2 ni..lepas tu dengan kite2 sekali rasa nak muntah...

    Dan malam tuh juga sofia gigihkan diri mencari car wash..ohhh tak ada tunggu2 seminit dua ke apa..lepas turunkan syaza kat rumah, sofia terus cari car wash...nak bawa syaza sekali oh tak pela..badan die sendiri penuh dengan muntah..so, baik die bersihkan diri..

    Nasib baik senang dapat dan tak lama..memang bersyukur alhamdulillah...everything was smooth~~



























    1 comments:

    Lyn Yusoff said...

    mkn ramai2 mmg best..