Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Food Crazy

  • Thursday, May 30, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Annyeonghaseyo~~

    Ha nih picture time sofia bercuti last week...

    Whoahhh memang syok makan macam-macam...perut pn sentiasa menyanyi puas hati..puas hati..hihi


    Ikan siakap dua ekor..perghh memang marvellous okie..



    Sofia yang dah lama sangat susah nak makan..sekali time bercuti ni..sofia punya pinggan sentiasa licin..



    Kak Aisyah pun sama..susah makan nak abis..time ni memang die makan licin..



    Ohh ni Isnin punya keje..kelaparan memanjang...akibatnya sofia dengan adik-adik sofia bantai makan kat sushi king...semua tahap kebulur sangat...

    Hah ni...dah tahap kelaparan, sampai berani sangat nak telan crab..pastu, satu malam menahan kegatalan satu muka..



    Time tengah ke'busy'an tahap gaban ni, perut asyik lah meraung nak makanan kan...aihh nasib baik sofia bantai beli chocolate bebanyak ni..buat bekalan kat office ngan kat rumah..hihi

    Adakah terlampau stress pun boleh beri kesan asyik lapar je ea?

    Pikirkan perut yang asyik lapar je ni pun boleh jadi stress je asyik nak makan je...

























    1 comments:

    Zarena Heeney said...

    wah banyaknya stock choc sofea
    meh seketui eheh