Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Bye April..Welcome May

  • Thursday, May 2, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Annyeonghaseyo~~~

    Cuti sehari semalam, korang ke mana? ke berehat kat rumah?

    Sofia layan movie ngan syaza tengah hari semalam..plan nk tengok iron man 3..perghhh sekali panjang berjela..ingat pegi dalam pukul 11 tuh blh la dapat seat..sebab tu malas nak booking..sekali tak ea...sampai je orang yang beratur panjang berjela...weyhhh korang ni datang dari pukul bape haaa..

    So, end up layan citer thailand..long weekend..tiada yang unik atau menariknya cerita tuh..sekadar sesaje nak release stress..nasib baik pelakon-pelakon die handsome hahaha..citer 18 ke atas, so masa nak beli tu, budak tu tak caya sofia ngan syaza ni dah lebih 18...haha kami terlalu awet muda ke? wahaha...Azira should hear it...sure berbulu telinga budak tu sebab akak2 die asyik dapat statement macam tu..

    Bulan may sudah menjelma..sudah hampir half for 2013 kan..sekejap sungguh rasanya dah separuh jalan...tak lama lagi akan menyambut ramadhan pula..wahhh kalau dah raya lagi rasa cepatnya masa berjalan...siapa yang belum abis ganti puasa masih sempat lagi nih...

    Sayonara April...welcome May...may this month give us more strength..

    ^_^














    2 comments:

    Lyn Yusoff said...

    ape lah yg best sgt ironman 3 ni..
    sibuk masing2 tgk sampai long q..

    Isteri kepada Suami said...

    kak lyn: haha tula..tu yg nk tau..tp sofia mmg follow dari 1st..suka teknologi diorg..hihi