Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

11th May 2013

  • Friday, May 10, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt..Salam Sejahtera..






    Annyeounghaseyo~~~

    TGIF!!^^ weeeeyuuuu~~ happy weyh setiap kali jumaat menjelma ni..haha cuma minggu ni agak busy, so sofia tak sempat rasa penyeksaan menanti hari jumaat...even busy gile..so far sekarang ni, sofia tengah dalam proses jaga jantung..rentetan case hypertension tuh kan..doctor suruh jaga kalau tak boleh kesan kepada jantung...huhu tu sofia tak nak..

    Hurmm setakat ni exercise setiap kali lepas balik office memang sofia tak skip..kurang rasa penat..senang tido malam..cuma liat bangun pagi haha..alhamdulillah..sofia nampak kesan positif bila exercise selalu.. ^^

    So, esok 11 May..hurmm ya, actually birthday sofia..dah lama sofia tak kisahkan pun pasal tarikh ni..hurmm sejak suami tak ada..a few dates yang selalu sofia celebrate dengan die, sofia tak nak celebrates..tapi dalam hati..sofia tetap ingat memori dates tu bersama die..cuma tak nak share dates tu dengan orang lain..



    So, bukan tu tujuan citer 11th May ni..tapi lebih nak share pasal opening ticket untuk konsert G-Dragon akan bermula esok...serious!! ticket G-Dragon lebih murah dari supershowcase asia tuh ea..haha

    Bagi yang nak beli direct boleh ke Fahrenheit88 bermula 10am esok..untuk ticket RM588 hanya boleh beli di Fahrenheit88 sebab nanti dapat exclusive sign dari G-Dragon..huaaaa rasa nak pengsan tuh..

    Hurmmm tapi sofia masih tengah dilema..tetiba tak tau rasa patut pegi ke tak konsert GD  ni..huhu peluang belum tentu ada lagi akan datang..tapi ibu tak kasik pegi..huhu sebab kali ni kalau sofia jadi pegi, sofia sorang..tak ada geng yang hardcore G-Dragon..arghhh

    Btw, sebelum terlupa, 11th May sok adalah bermula 1 Rejab ye..siapa yang boleh berpuasa, boleh lah jalankan ibadat sunnah..1 Rejab ni juga merupakan anniversary perkahwinan sofia..2 tahun lepas, sofia di nikahkan pada 1 Rejab 1432H..



















    1 comments:

    Tihara said...

    semuga sofia happy selalu, happy birthday n happy annivesary :)