Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Selagi Boleh

  • Wednesday, April 24, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Fuhhh semalam sofia outstation..tak sempat nak pikir untuk entry semalam...sorry lah yer..nih dah mula ke arah ke'busy'an..

    Start next week, insya-allah akan menjadi lebih dasyat..dah di beri signal..so mental preparation harus + perlu lah kan...

    Hopefully everything going smoothly..

    Selagi boleh bergerak...selagi boleh bangun..insya-allah..sofia harus try setle kan apa yang patut..so, nanti bile dah setle, boleh bercuti dengan senang hati..hihi

    Pulun macam orang gila dari sekarang okey.. 

    Hwaiting!!



























    4 comments:

    Lyn Yusoff said...

    kerja jgn tak kerja dik..
    kesihatan kena jaga jugak tau

    Isteri kepada Suami said...

    Lyn: ok kak :)

    zarena heeney said...

    pulun jgn tak pulun
    jgn smp sofea jd mcm org dlm gambar tu sudah la eheh

    Isteri kepada Suami said...

    zarena: hahaha struggle abih