Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Sejukkan Badan

  • Thursday, April 11, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera....






    Lama sofia tak layan benda-benda macam ni...kat alamanda ni ade pilihan sama ada nak fruiti tutti atau yogen froz ni...fruiti tutti dah biase sangat...nih sekali tekak teringin pulak bile lalu depan booth die..hahaha...

    Tapi nih mahal sikit laaaa dari fruitti tutti..pilihan topping die pun tak banyak..

    Tapi ok..puas hati lah jugak.. ^_^




















    4 comments:

    Lyn Yusoff said...

    terliur plak pagi2 ni..
    heheheh

    fatin aziz said...

    Datang berkunjung.. :)

    Berminat dengan pearl & silver??
    Dapatkan segera!!!
    Pelbagai warna dan design menanti anda.
    Bukan pearl air tawar atau air masin tetapi ini pearl swarovski dari Austria yang tidak berkarat.

    Silver bukan sebarang sebarang silver.
    Ini silver 925 yang tidak akan berkarat.
    Untuk makluman yang lebih lanjut boleh ke page Pearl & Silver Collection..
    https://www.facebook.com/FaPearlSilverCollection

    Ima Salsuzaima said...

    Assalamualaikum..^_^

    Wah..macam sedap je kak.hihi

    Isteri kepada Suami said...

    Fatin aziz: insya-allah..tq


    Ima: sedaaapppp..blh try