Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Lelaki Jambu Sebelah Rumah

  • Monday, April 8, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera..






    Annyeonghaseyo...

    Happy monday...happy working...so hows your weekend? setiap kali lepas je weekend..sofia rasa fresh je masuk keje...puas tido..puas rest..puas tengok tv...hihi..rehatkan minda tuh harus sebelum kena pulun lagi...kalau tak mau sewel pulak nanti..asyik kene pulun je non-stop..

    Haaaa nak tanya...ape korang rasa bile jiran korang adalah seorang lelaki jambu gile...bujang pulak tuh...hahaha...nih untuk yang perempuan laaa...yang single mingle tuh, sure la happy je terutama dapat terserempak dengan jiran tersebut dekat lif atau nak masuk rumah kannnn...hahaha...




    Sofia dah lama sebenarnya abis layan citer Flower Boy Next Door nih..tapi lupe plak nak review kat korang..citer nih not bad la..sofia layan sebab Yoon Si Yoon nih yang dalam pic kat atas nih..watak die memang cartoon abis...hahah..

    Dalam citer ni Si Yoon, SiYoon nih pembuat games..dan apa yang sofia dapat dalam citer nih..macam mana si SiYoon nih cover muka die even sebenarnya dalam hati tuh sakit + hancur + luluh abis...

    Heroin die pulak Park Shin Hye..die berlakon memang ok lah kan..dalam citer nih watak die jenis yang tak suka keluar rumah..haaaa tang nih sofia meletakkan diri sofia dalam nih...sebab sofia sekarang nih memaaaaang lah jenis yang tak nak keluar rumah sangat..tak nak jumpa orang kalau tak ada sebab..keluar beli barang pun rasa nak cepat balik rumah...sofia rasa secure bile dalam rumah...

    SiYoon nih lah nanti akan bawa Shin Hye nih ke dunia luar..die akan bantu Shin Hye atasi segala masalah yang dihadapi..sebenarnya, dua-dua nih ada cerita di sebalik perasaan yang diorang hadapi..

    Lagi satu, apa yang sofia dapat dalam citer  ni ialah hubungan sebuah persahabatan..macam mana bila kita anggap die sahabat terbaik tapi lepas tu kite kena back stabbing.. :((



    SiYoon nih sofia tak tau la pulak die berlakon citer lain..tapi kalo shin hye nih, latest drama nanti die akan berlakon dengan #leeminho !!! 

    Haaaa sofia tak sabar okey nak tengok die berlakon die #leeminho

    Drama tu tajuk die The Heirs..insya-allah, hujung tahun atau awal tahun depan boleh lah kite tengok kot..hehe..lama dah tak tengok #leeminho berlakon hihi
















    2 comments:

    Lyn Yusoff said...

    ni dia sorang lagi..
    peminat cerita korea.. hehe

    Isteri kepada Suami said...

    lyn: hehe kak..best kak...try la layan...