Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Just Me & You

  • Friday, April 19, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Bile balik Muar..sofia memang banyak spent time dengan adik-adik sofia..esp Chibby..kami paling suka pegi lepak kat Chatime...hihi..sampai abah tahu kalo sofia dengan chibby keluar, memang die akan pesan lemon green tea no sugar..haha..sofia, abah dengan ibu memang tak suka letak gula bila beli air kat chatime...


    Chibby nih je..sofia belum dapat nak ajar die ngan Haziq minum air kurang gula nih...


    Time nih padahal baru amik die sekolah tengah hari nih..terus kami melencong ke Chatime nih sebelum sampai rumah..Chatime nih pun depan umah je..hihi





    Almaklum lah time nih Chatime baru bukak..haha kitorang pelanggan pertama..jadi lambat lah sikit tunggu air siap...kitorang buat kedai ni macam kedai sendiri...suka tengok hiasan dalaman Chatime nih...unik sangat
























    4 comments:

    Lyn Yusoff said...

    have a great weekend dik :)

    Isteri kepada Suami said...

    lyn: u too kak :)

    zarena heeney said...

    baper umur adik sofea tu

    Isteri kepada Suami said...

    zarena: darjah 6 kak tahun ni..hehe