Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Its Me Super Hero

  • Friday, April 26, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Happy Friday!! Harus lah menjerit kebahagiaan kan...wahhh serious seronok dah jumpa jumaat nih..sofia nak tidooooooo...penat sungguh rasa..tapi esok tak boleh cover tido sebab sofia ngan syaza ada date...wahaha...next week sofia story pasal aktiviti Sabtu tuh ea..

    Ha..gara-gara terngiang-ngiang kata-kata doctor yang check sofia aritu, "you should enjoy your life" 
    Dalam masa terngiang tuh, terus kepala ni, ting!! jalan-jalan la..tengok-tengok...haha tengok la sangat..lepas tu yang jadi lebih dari tengok key..

    So, sofia ngan syaza jalan ke Super Hero...memang kami cintakan tempat ni..setiap kali datang sure akan singgah sini..mana-mana shopping complex pun..sofia memang suka lepak cuci mata sini..suka tengok deco batman die..hihi..cool rasanya kalo dapat transform kete jadi cam kete batman tuh



    Sekali ada kasut yang sofia minat ada discount..huaaa...tanpa pikir panjang terus sarung testing...dah macam umah sendiri sofia buat dalam super heroes tu..berkaki ayam sana sini ke hulu ke hilir..haha..nak test power tapak die sedap ke tak...

    Sibuk men'testing' bagai tuh, syaza pun terpengaruh..haha..die pun sambar satu...dan die memang puas hati sebab terlampau selesa..haha well super heroes kan...harus selesa maa...



    Haaaa nih kasut pilihan sofia..hahaha..sure nangis bila ibu tengok ni nanti ea...sofia dah boleh bayang dah camna reaksi ibu tuh nanti haha..die tak kasi sofia pesen ala-ala boyish ni..haha dulu, time sekolah memang sofia boyish...tapi dah makin besar..tanpa sedar..syuk yang banyak bawa sofia ke arah ladies thing..seriously..

    Tapi, sekarang ni macam..entahlah..bukan bermakna sofia nak balik ke jalan lama..tapi sofia memang selesa gaya boyish..nak-nak ala-ala hip hop tuh..huaaa...memang cool sofia rasa...swag~~~

    Tapi tak lah sofia pakai macam ni sentiasa...bagi sofia untuk kite berpakaian macam ni..contoh bile kite travel..sofia selesa pakai ala-ala boyish..senang gerak..dan yang penting nanti bila pegi konsert GD...huaaa...tak sabar nak pakai gaya GD..haha GD punye style memang hip hop..so, semuanya big size..haha




























    4 comments:

    Lyn Yusoff said...

    cun arrrrr...
    happy weekend!!

    Isteri kepada Suami said...

    lyn: hehe kak, yg mana satu tu yg cun..hihi :P

    happy weekend 2 u too :)

    zarena heeney said...

    eheh nie klu nampak umar nie confirm nak

    Isteri kepada Suami said...

    zarena: haha sure lah kak..kite yg bkn budak ni pn rambang mata..ape tah lagi bebudak kan