Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Its Complete My Collection

  • Tuesday, April 2, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt..Salam Sejahtera...






    Yeszzz...memang meng'complete' kan bile dapat yang 2012 nih...hah..lama jugak tunggu sampai kt Speedy video nih...sofia dah tengok the making concert alive ni kat internet..music diorang time concert agak berbeza..sebab tuh sofia nekad nak jugak beli nih..hihi

    Dan bile sofia tengok director nbackup music semua dimainkan oleh american yang hiphop style...huaaa...patutla concert diorang yang 2012 nih mantap...adik sofia, Iqa n geng-geng kat sekolah die ramai yang minat gile ngan Bigbang nih..

    Ramai yang pegi konsert bigbang ni time kat Malaysia..Iqa cakap..mahal pun tak rasa menyesal sebab berbaloi dengan performance diorang..time tuh sofia tak minat sangat ngan bigbang lagi...haha..tau pun time tu 1 lagu je Fantastic Baby..haha..sekali dengar lagu-lagu lain die...ok, fine..you are the winner..lagu-lagu korang dari 2008 memang super the best!

    Ada satu award kat US, bigbang menang kategori apa tah tak ingat..yang pasti..die dapat kalahkan One Direction..well done Bigbang..fighting!! You do a great job..hehehee 

    So, tunggu untuk 2013 pulak..takde Bigbang untuk tahun ni..diorang bergerak solo pulak tahun ni..and, kite tunggu pulak Gdragon punya konsert nanti..yeeehaaaa~~



















    2 comments:

    Zie Madini said...

    ooo..peminat bing bang rupanya. hehe

    Isteri kepada Suami said...

    zie: hehehe...a'aa... :)