Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Belum Sampai Tahap Tulang Lagi

  • Thursday, April 4, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • Assalamualaikum wbt..Salam Sejahtera...






    Omo..omo!! scary jadi macam dalam picture kat atas nih ea..kurusnye lah ai tulang die..hahaha

    Ohhh semalam tak sempat langsung nak update ape-ape..nak buat auto entry pun tak sempat..kerja pun tengah boleh tahan lah banyak..hurmmm standby untuk agenda hari ni...

    Tapi so far, ke'busy'an di office nih sofia boleh handle lagi..even sekarang dah mula balik lambat..cuma belum sampai lagi bermaghrib kat office...tapi, ada potensi dalam masa akan datang nih, possibility nak jadi macam tuh memang ada...hehehe..

    Well, nak buat macam mana..dah tu memang kerja kite..haruss lah kan bertahan..tuh la punca rezeki kita kan..bersyukur lah ada kerja dan gaji..boleh sukaria shopping macam-macam...




    Even kadang-kadang tuh rasa macam gaji yang kita dapat tak berbaloi je lah aiii..tapi, bila fikir-fikir balik..baloi ke tak tuh, sebab kita ukur ikut kehendak kita kannn...memang lah tak..Allah dah tentukan untuk kita..so maknanya tuh memang berbaloi lah kannn...

    Sofia teringat ayat kak Wirda dalam gtalk die.. "Bersyukur yang sedikit, Allah akan beri yang banyak. Buat dulu apa yang termampu, Allah akan bantu untuk buat yang tak mampu. Amal dulu ilmu yang ada, Allah akan beri ilmu yang tiada..."

    Tq kak Wirda..ayat akak ni memang sofia akan sematkan dalam hati untuk remind diri sofia sendiri..aihh kadang-kadang tuh bila rasa putus asa, stress..mula lah macam-macam perasaan negatif timbul kan...




    Tapi setakat nih, sofia punye tempat office belum jadi macam nih lagi lah...haha..cuma sebelah pc + files dan sebelah lagi  makanan..hehe sofia tak suka makan luar kat cafe ke mana-mana selagi boleh..dan selagi boleh jugaklah sofia akan makan depan pc..hahaha

    Makan depan pc nih sofia rasa dah jadi habit dari time study..time kerja swasta pun jugak..dan sampai sekarang..hihi...

    Cuma tang camni je belum...

    Hahaha...masa akan datang nanti tak tahu lah pulak kannn.. :P














    1 comments:

    Lyn Yusoff said...

    ape nak buat.. dh ibadah kan kerja2 ni semua.. redha jer