Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Angin Yang Bertiup Pada Musim Sejuk

  • Thursday, April 25, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera..






    Annyeonghaseyo~~

    Sofia nih dalam busy membusy macam mana pun..cerita selagi sempat..selagi boleh menyelit tengok..sofia nak tengok jugak..bagi sofia, macam ni salah satu cara sofia nak release tension..hihi..dah penat perah otak kan...kasik release la kejap sebelum kene pulun balik esoknye..

    Haaaaaaaaa siapa dah tengok cite nih?

    Best wokey...memang rating citer ni kat korea pun tinggi..dah jalan cerita die memang sedap..sofia kasik 5/5 star die..huaaaaa sampaikan Running Man pun ada buat short drama parody citer ni..hehe

    Mengenai adik-beradik yang terpisah selepas penceraian parents die..hero die Zo In Sung (Oh Soo) yang macho gile nih kan...heroin die Song Hye Kyo (Oh Young)..suka perempuan ni..kulit die cantik gile..hihi

    Si abang yang sebenar kepada Oh Young ni dah mati accident tapi Oh Young tak tahu..Oh Young ni buta..tu yang Ohh Soo, hero citer ni menyamar jadi abang kepada Oh Young..kebetulan mereka mempunyai nama yang sama..Oh Young mewarisi segala harta family dia..so, Oh Soo ni mengambil kesempatan la nak amik harta Oh Young ni untuk bayar hutang die pada gangster..

    Tapi, biaselah kannnn...lama-lama boleh jadi bercinta pulak si Oh Soo ni kepada Oh Young..haa tuh jadi konflik macam mana die nak luahkan hati die sedangkan die datang kepada Oh Young sebagai seorang abang...

    Si Oh Young ni, episode last nanti baru dapat lihat..boleh kata 97% citer ni sebagai seorang buta jela..

    Korang try lah tengok..citer ni memang best



    Zo In Sung ni memang tinggi gile ea..tapi still tak boleh kalahkan Gwang Soo..tinggi die lebih kurang macam Kim Woo Bin yang berlakon dalam school 2013 tu..tapi In Sung ni nampak tinggi gile..mungkin juga sebab heroin die tak tinggi..tu yang makin menampakkan In Sung ni tinggi kot..

    Tapi sofia memang suka watak Oh Soo tuh la..hahaha romantik gileeeee!

    Kalau tak silap, drama ni yang pertama die berlakon lepas balik dari army..dah tak mau cari drama dulu-dulu die..tak larat nak tengok yang dolu2 punye..tak cukup masa dah sekarang ni..

    Ohh ye, muka In Sung ni, korang tengok ada rupe macam Syamsul Yusof tak? pada sofia macam ada sikit la kan?














    4 comments:

    Lyn Yusoff said...

    rst sambil layan korea pun ok gak..
    tak payah nak kuar rumah

    Isteri kepada Suami said...

    lyn: a'aa kak..bile terlampau penat..mmg sofia xberminat nk keluar2..baik rest n sambil layan citer korea hihi

    zarena heeney said...

    ena tak sempat layan sbb sblm tu tgk citer Alice tak blh nak layan byk2 sgt nnti anak dan ssuami lariks la hik

    Isteri kepada Suami said...

    zarena: hihi xpe..download je..xpun tgk online bile2 pun blh