Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Welcome March

  • Friday, March 1, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam sejahtera...





    Huwaaaa...cepatnye masa berlalu kannnn....sekejap je dah masuk bulan march...sofia masih rasa aura January lagi nih ha...haha agak ketinggalan kereta api aura sofia nih...hihi

    Bulan march...pelbagai rasa..dan juga tahun nih..bakal bertambah another feeling...

    Jika 2 tahun lepas, bulan march ni merupakan muncul tanda-tanda awal pemergian suami sofia..dan time nih, kita yang disekelilingnya mungkin akan perasan dan mungkin juga tidak...tapi bila orangnya dah tak ada, baru kite perasan sebenarnya, ada perubahan pada diri die yang kita boleh tak perasan...bila kenangkan keadaan ni, hati sofia pilu n sedih sangatttt...

    Macam mana die boleh hadapi saat ni tanpa die share dengan sofia...die hadapinya semua sendiri...kadang-kadang sofia rasa tak bergunanya sebagai isteri tak dapat share beban yang dirasa oleh suami sofia...

    Tapi, apa kan daya..nak menyesal dah tak guna...benda dah jadi...sofia tak mampu nak putarkan balik masa untuk menjadikannya ia perfect..hanya sekarang yang mampu sofia buat berdoa sehabis baik untuk suami sofia kat sana...

    Insya-allah...kita pasti bertemu kembali nanti...

    Semoga kita semua dapat menempuhi pelbagai masa dan hari yang mendatang pada bulan ni dengan cekal dan tabah...semoga kebahagiaan dan keceriaan akan sentiasa bersama korang...

    peace ^_^











    3 comments:

    Lyn Yusoff said...

    semoga sofia terus sabar...

    zarena heeney said...

    wahhhh gambar min hoo tu
    handsome boy

    Isteri kepada Suami said...

    Kak lynn: tq kak lynn ^_^

    zareena: hehe a'aa min ho...handsome kannn...cair je bile tgk die hehehe