Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Wedding

  • Friday, March 8, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...





    Ohh bercakap pasal wedding nih...hurmmm...kalau bukan family, rakan rapat..memang tak la untuk sofia datang...

    Last week, atuk mi datang sebab ada wedding..kire dua pupu lah dengan sofia...haha ramai sedara..yang pasti, bile raya kami reramai dari anak tok mi sampailah ke cicit akan beraya ke rumah sedara2...tuh tradisi family...haha

    So, kali nih sedara side abah..Farhana..hehe dulu die penah joined group Fabulous Cat..tapi sekarang dah xla..hehe..actually, family abah kurang gemar yang jadi-jadi artist nih..tapi, tidaklah marah pun kalau dah tuh pilihannya..tapi kalo anak die yang decide nak guna jalan tuh...haaa tuh nama nya cari jalan ke tali gantung la...

    Farhana even masa die jadi artist ke attitude die masih sama sebelum dan selepas..tuh yang kami kagum dengan die..sentiasa lemah lembut..serious polite gile die nih...sofia suka tengok die..kalau balik Muar, sure lah die yang bawa mak die drive...then singgah umah kitorang...abah dengan mak Farhana agak close..bila diorang nih gelak..haha rasa macam bergegar satu rumah...hahaha 



    Haihhh nasib baik lah wedding farhana nih xmacam wedding biasa..hahaha..rasa wedding die ala-ala party gituu...haha...no pelamin untuk bersanding...cool~~ super santai n cool wedding die..

    Farhana berarak dengan guna kereta lama...lagi lah sofia rasa waaa...die simpan dengan rapi lagi ea kereta lama nih...kagum dengan farhana nih..cekal jaga kereta lama...bile nak jaga kereta lama...ragam die..mak aiiiii...sakit weyhhh...

    Tema die black n white...cantikkkk..combination 2 color nih nampak simple..sama dengan tema time sofia tunang dulu..

    Congratulation Farhana...sofia doakan Farhana kekal bahagia bersama suami hingga ke syurga dan selamanya...