Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Twin Towers Alive 2013

  • Thursday, March 21, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Arghhh..seronoknya siapa yang ada kat KL weekend nih...fuhh korang yang tak ada plan apa-apa weekend nih...silalah ke KLCC nih..ade konsert..dan artist nye super bukan calang-calang okeyyyy...

    Aigooo...sofia harus balik Muar weekend nih..dan konsert nih harus sofia pejam mata..huhu.. :(( bila nak buat keputusan tak pegi konsert nih, memang rasa berat ati betul la..serious berat hati taw..

    Kali nih, bukan sebab ada artist korea..tapi kali nih sebab ada BSB!!! arghhhh!!! nangis :(( :((



    BSB dah confirm akan datang untuk konsert nih..huhu :((

    BSB nih dah lama sofia minat die..dari darjah 5 sampai sekarang..setia okey..haha..setiap album die sofia memang simpan collection die..siap dulu kena rampas dengan cikgu, album yang ada lagu I Want It That Way tuh..sofia merayu abis nak balik album tuh...time tuh, apa pun denda ke hukuman cikgu nak bagi sofia terima...janji sofia dapat balik album tuh..dan akhirnya sofia memang dapat balik..hahaha serious sayang gile kat BSB nih...

    Dan time setudy, diorang buat konsert dekat Malaysia nih memang sofia tak dapat nak attend..yelah tengah student kan..sure abah ibu sofia tak bagi..huhu bila dah keje ni..tarikh tuh pulak tak kena...huwaaaa...lama gile ok nak tunggu tengok diorang perform live nih...huhu lepas nih tak tahulah dapat lagi tak peluangnya..sedihhhh nye la haihhh..sebab diorang dah makin berumur..semua tuh dah ade anak dah exp Nick Carter..baru bertunang awal tahun nih kalau tak silap...

    Hopefully BSB akan terus success dan akan ada next concert dekat Malaysia..huhu..plzzzzzz!!! takpelah, tak dalam malaysia pun, as long dekat-dekat malaysia, singapore pun boleh la..insya-allah, kena pada tarikh nya sofia akan datang support BSB nih...

















    3 comments:

    Lyn Yusoff said...

    klu u pgi, lagi lah suka yer..

    Isteri kepada Suami said...

    lyn: hehe pastilah kak...huhu tp mmg xblh nk attend kannn..xpela..kalo ade rezeki, lain kali mungkin

    zarena heeney said...

    SUKANYA
    SUKA GILA DGN BSB