Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Sanding #wedding2013

  • Tuesday, March 26, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Entry #wedding2013 nih tak abis lagi...

    Kali nih sofia tunjuk hari persandingan pulak...Baju kakja n husband pink..its look like shocking peach..tapi dlm picture nampak pink lembut kannn...nice..combination color baju and pelamin...sofia suke..baby blue and pink nih..memang masuk...




    Nih semua family belah suami sofia...mereka yang bertungkus-lumus siapkan segalanya...huhu cuma sofia je yang tak bantu sangat...datang pun lambat...tak cuti pulak tuh...aihhh :(( sorry sangat sebab tak dapat nak cuti...

    Time majlis, yang lelaki pakai t-shirt pink..cool hookehhh...yang perempuan pulak kami semua sedondon satu kayu kain..hehe..dalam kain tuh, warna pink ade..warna hijau ade..warna kuning pun ade..sofia lawan kan dengan tudung kuning sebab sofia hanya bawa tudung tuh je dari putrajaya...ibu pun tak ada pink yang boleh masuk dengan warna kain tuh..so bantai jela..bak kata Iqa..nowadays, color doesnt matter..

    Yeayyy..macam Gdragon kan..^_^

    Kak U tu tengah sarat tunggu masa je nak bersalin..hihi




    Sofia paling liat rasanya tang nak amik-amik gambar nih...huhu..sofia tukang amik tak pe..tapi untuk bersama..huaaaaa..huhu...

    Sofia takut camera tercapture air muka sofia je...

    Dalam picture atas nih, yang tudung kuning tu, kak long..yang lain sofia tak sure..rasanya kawan-kawan kakja..hihi...



    So, nih the boysssss...raaaaamaaai kannn...belah husband sofia memang majority adalah lelaki...bayangkan cucu perempuan baru 3 orang je...hahaha..padanlah korang bile berkumpul je sure main futsal kannn...

    Sofia dapat bayangkan kalau syuk ade lagi...lagi gimik and riuh rendah jadinya...dalam family memang selalu buat something yang buat orang lain pecah perut...

    Alhamdulillah...majlis kak ja dah setle..selamat menjadi isteri dah..impian dan harapan abang telah pun tercapai even abang tak dapat sama-sama merasai kegembiraan ni..sofia teringat yang syuk penah cakap, time tuh kitorang berbual dalam kereta, die kata risau pasal kak ja pulak...dan sekarang impian abg dh terlaksana...

    Masa tengok kak ja, sofia rasa nak je lari kat syuk..cakap kat die yang impian die dah selesai...sofia nak sangaaat tengok suami sofia senyum dengan berita ni...




















    2 comments:

    Lyn Yusoff said...

    nice baju pengantin..

    zarena heeney said...

    warna baju pengantin cantik sgt la