Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Nice Guy aka Innocent Man

  • Monday, March 18, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Holaaaaaa....happy monday uols!

    Haaaaa..sofia baru perasan yang entry nih dah lama rupenye tersimpan as draft...haha serious sofia lupeee..boleh tak perasan langsung..

    Oklah, kali ni sofia nak share pasal citer Nice Guy aka Innocent Man...citer nih memang besttttt~~ jalan citer die menarik sangaaaaat! citer nih memula sofia tak de feel sangat nak tengok..lepas member sofia suggest citer nih...ok try la...haaa dah tengok terus terbayang-bayang selagi tak abis tengok...memang best jalan citer die...



    Heronya Joongki..si flower boy dalam Running Man tuh kan...heroinnya dedua orang lama..sofia rasa umurnya dedua lebih tua dari Joongki kot..sebab yang rambut panjang tuh, first berlakon dengan #leeminho dalam Mackarel Run..yang sanggul rambut tuh pulak memang dah lama berlakon, die jadi ahli Family Outing dulu tuh..

    Dalam citer nih, best friend Joongki, si Gwang Soo tuh pun sama berlakon juga..pun sama jadi best friend die dalam nih..sofia tengok citer nih..lelama terasa si Gwang Soo nih hensem pulakk..hihi..sebab character die dalam citer nih kot..hihi..



    Joongki nih, memang la handsome + comeel...tapi dah tahu character sebenar dalam Running Man tuh, terus rasa cam kureng sikit la..kalau tak sebab dah kenal die dalam Running Man, sofia rasa..sure boleh jadi minat juga kat die nih..

    Citer nih pasal Joongki yang setia pada gf die dari zaman sekolah...sampai setia die tuh makan diri die sendiri..makan diri memang tahap melampau abissss...sampai bila tahap melampau, gf die tuh mengambil kesempatan yang macam pijak-pijak pulak kepala Joongki...hishhh..memang geram jalan citer nih...tak boleh nak citer sebab terlampau geram..hihi..korang tengok lah citer nih

    Sofia kasik 4.5 dari 5 bintang citer nih...












    4 comments:

    Lyn Yusoff said...

    patut lah org malaysia gila2 tgk citer korea.. muka masing2 ala2 jambu hehehe

    Isteri kepada Suami said...

    kak lyn: hahaha...kak, sofia tak pilih rupe..sbb sofia lbh pilih pd jalan citer...tangga ke2 baru la tgk rupe..hahaha..tp tu pun kalo die ade pwatakan yg berkarisma..kalo rupe je tp watak tak best..tak best jgk kak hehe

    zarena heeney said...

    yg tu kang soo kan
    dlm running man gelaran dia zirafah

    Isteri kepada Suami said...

    zarena: haha..a'aa tp citer nih die baikkk...try la tgk hihi..dlm citer bwt sofia rs die nih gentle gile hehe