Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Message Daripada Suami

  • Monday, March 11, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...





    Isnin!!!!  Happy Monday!!! try to avoid semua biru yer untuk ari Isnin...haha..trying to be +ve abis untuk hari Isnin..hahaha

    Mentang-mentang weekend kali ni sofia memang spent all the time kat rumah...baru semangat nak jumpa ari Isnin...rasa lega dapat rest betul-betul...

    Tapiiii, pagi Ahad...bila bangun tido, sofia check handphone...bila bukak dapat yg macam dalam gambar tuh..yang sofia highlight kan...tuh nama yang refer kepada suami sofia...dengan mata yang terpisat-pisat..sofia terkejut gile dapat email tuh...nih kali kedua sofia dapat email dari orang yang hack email suami sofia...

    Mula-mula sofia rasa macam mimpi lagi ke nih...dah la memang malam tuh memang serious mimpi dapat message daripada suami sofia..tuh yang sofia rasa masih dalam mimpi ke nih..

    Yang dalam mimpi tuh, sofia dapat message daripada suami...panjangggg sangat...tapi, yang sofia ingat die suruh jaga diri...

    Pasal yang email nih, memang betul la orang yang hack email suami sofia hantar email nih lagi sebab yahoo company email kat sofia bagitau diorang trace ip tuh bukan dari kawasan sofia..sofia tak kisah terima email yang menggunakan account email suami sofia..sebab sofia tahu nih sure kena hack..tapi sofia risau kalau yang dapat family suami sofia sendiri...sure diorang akan terasa sedih bila dapat email tuh...sofia tak nak diorang sedihhh sangat lagi...lagipun, lagi bape minggu je lagi, wedding SIL sofia..so, they should be happy untuk preparation tuh...

    Walaupun sofia sendiri tak sedia untuk berhadapan dengan sebuah wedding family..tapi, sofia tak boleh pentingkan diri sendiri...sofia tak boleh libatkan masa depan orang..sofia tiada pilihan lain..melainkan kuat untuk berdiri pada majlis tuh nanti...macam mana perasaan sofia tuh nanti..sofia memang tak dapat nak bayangkan, serious! selama nih, sofia cuba ignore segala yang berkaitan wedding..tapi kali ni, sofia tak boleh lari...malah harus berhadapan dengan kekuatan dari Allah swt...

    Sofia kena remind diri sofia sendiri..sofia perit..perit lagi MIL sofia untuk berhadapan nih semua...inya-allah, demi MIL, sofia akan terus cuba untuk senyum..supaya mak tak terlampau sedih lagi ^_^














    p/s: Korang...yang nak tengok citer Matahari Dalam Pelukan Bulan aka The Moon That Embraces The Sun macam yang sofia citer kat sini, 8tv akan tayang citer tuh mulai 28 March 8.30pm..korang tengok tau..citer tuh memang besttttt


    3 comments:

    Lyn Yusoff said...

    semoga sofia terus sabar

    Isteri kepada Suami said...

    lyn: insya-allah kak...sofia akn terus mohon utk kuat n bsabar :)

    zarena heeney said...

    terus sabar yea...