Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Me As Manga Character

  • Wednesday, March 27, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Ada satu malam tuh..sofia punye la liat nak tido..sofia bantai lah bukak salah satu DVD concert #bigbang..sekali ade pulak scene animasi diorang nih...

    Hahaha terkekeh-kekeh sofia ketawa tengok animation diorang nih ea...

    Act, kalau korang peminat #bigbang nih..sure tahu yang #bigbang nih sebenarnya banyak buat activity..antaranya parody..haha lakonan semula drama2 korea...haha mana tak lagi la menggila tengok diorang nih...

    Lawaaaak sesangat okey...lagipun, sofia penah tengok #gdragon cakap, kalau dalam album, diorang tak dapat nak all out..sofia assume..diorang terpaksa act serious bile berkaitan album atau practise something..tapi untuk diorang berhibur gelak ketawa..maybe nih salah satu caranya kot..

    Korang boleh tengok kat youtube...banyak gile lawak diorang buat bile tengok the making ke apa2 program yang disebalik tabir nih...




    Haaahh..punyela kemaruk tengok animation tuh..sebelum lelap mata..meng'google' la sofia kat play store apa-apa application untuk animation...

    sofia jumpa Otaku Camera..haha kagum lah jugak dengan frame-frame yang diorang ade...haha senang gile key untuk dapatkan hasil macam manga nih..haha



    Haihhh kenapa lah sofia punye tangan nih 'pengko' sangat...susah bebenor nak jadi lukisan...kalo tak lagi best kalo dapat lukis sendiri kannn..

    Korang boleh la try application nih..free application..  ^_^















    0 comments: