Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Matahari Berada Dalam Pelukan Bulan

  • Tuesday, March 5, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...





    Wahhhh tajuk...hahaha tak boleh nak blahhh...haha

    Tajuk sebenar ialah The Moon That Embraces The Sun...cerita yang best..seronok...perasaan yang ternanti-nanti untuk tengok next episode...

    Mengenai perasaan maharaja..pada peringkat awal ingatkan dah berjaya atasinya..sekali tidak rupenye...aral yang melintang untuk maharaja tuh bercinta memberi kesan sehingga mereka membesar..

    Banyak main dengan emosi lah citer nih...pasal family..percintaan..rakyat dan kuasa lah semestinya bile dah masuk drama zaman-zaman maharaja nih...

    Sofia kasik 9.9 dari 10.0 star rating citer nih hihihi



    Pelakon perempuan yang sewaktu zaman kanak-kanak...



    Pelakon lelaki zaman kanak-kanak...

    Mereka guna banyak pelakon utama..zaman kanak-kanak dan dewasa adalah orang yang berbeza..

    Pelakon lelaki yang sebelah kiri nih..korang perasan tak siapa? hahaha tuh pun nama die Lee Min Ho juga ea..spelling nama pun sama dengan #leeminho aka Gu Jun Pyo tuh...sofia perasan die nih start dari citer Rooftop Prince...haha cite tuh pun besttttt....

    Budak yang berlakon as maharaja nih budakkkk sangat...masih sekolah...sama dengan yang pelakon-pelakon kanak-kanak perempuan...comel2 diorang nih...aihhh kanak-kanak lagi korang dah handsome kan...



    Haaaa nih maharaja bile dah besar..#KimSooHyun

    Sapa tengok cite Dream High kenal lah die nih...untuk Dream High 2 pun die ada berlakon...citer Dream High tuh dah lama kat umah tapi sofia tak abis tengok lagi...aihhh asyik terlelap je bile tengok citer tuh hahaha...

    Dalam Dream High cam tak nampak pulak ke'macho'an #KimSooHyun nih..hehe dalam cite nih terserlah sangat...hahaha nak-nak bile die pakai kelengkapan macam pahlawan tuh...wahhh...dengan watak die bawa seorang yang setia pada cinta die even cinta die dah mati...memang sofia kagum sangat dengan watak die nih...hopefully sofia jugak dapat bawa perasaan setia tuh hingga ke akhir hayat sofia...insya-allah...



    Pelakon perempuan yang dah besar ialah #HanGa-In..comel die nih..dalam gambar atas nih die yang pakai baju hitam..ha die lah heroin..muke die memang nampak lembuuuuut sangat...cakap pun slow je...aihhh sofia yang tengok pun rasa cair tengok #HanGa-In nih...

    Sape tak tengok lagi, try la layan citer nih..memang best...tangkap feeling..hehehe

    ^_^



















    6 comments:

    Lyn Yusoff said...

    rajinnya awak layan cerita2 korea ni..
    sama dgn my niece

    Isteri kepada Suami said...

    kak lyn: hehe release tension kak..hahaha layan citer2 korea je..nih yg jd asyik xnk kuar rumah..hehe

    Siti Saleha said...

    citer nie x layan lak, sebab bg peluang suami tgk citer dia. Tapi kita tgok citer Welcome Rain To My Life... hehehe

    Isteri kepada Suami said...

    siti saleha: hehe..citer welcome rain to my life panjang gile kan..kalo xsilap 106 episode..wahhh pjg sgt..xlarat nk lyn pjg2..hehe sbb asyik tak sabar je nanti

    zarena heeney said...

    wah nak tgk jugak
    tgk kat mana?

    Isteri kepada Suami said...

    zarena: sofia bli dvd..kalo tak silap, member sofia ade ckp, nnt akan tayang kat tv8