Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Malam Berinai Besar #wedding2013

  • Monday, March 25, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Happy monday uols ^_^

    Hows ur weekend? Puas berehat? 

    Sofia punye weekend kali nih full..sampai je Muar, sofia terus straight ke rumah mertua sofia..haihhh sofia rasa lambat gileee dah..mana tak nye...sepanjang jalan tuh hujan je manjang...nak bawa laju sangat sepanjang masa sofia tak berani arr..jalan licin..seriau sofia..

    Jadi, agak-agak hujan tak lebat, sofia try pecut..bile lebat..sofia slow down..camtuh jelah sofia berani..hihi..

    Sesampai je kat rumah MIL, diorang semua dah siap-siap untuk tahlil...fuhhhh nasib baik sempat sampai..kalo tak segan je sampai org tengah tahlil...huhu...

    Lepas tahlil, terus acara malam berinai kak ja...Malam tuh baju die biru laut...cantik color die..sofia rasa lembut je color die kannn...




    Acara malam berinai nih, hanya ada ahli keluarga je..selalunye lah..macam time sofia dulu..nih memang acara khas untuk family..time nih la, family-family akan buat acara tepung tawar...nanti time majlis sanding, family-family jauh atau sedara-sedara jauh lah...tak lah masa time sanding drag lama sangat..tuh time sofia..sebab sedare sofia ramai..bile bahagi-bahagi kan macam tuh..haaa baru la semua dapat rasa kannn..

    Teringat time sofia punye malam berinai dulu...time nih, satu rumah penat sebab ketawa tak henti...bayangkan kalau yang melawak tuh bukanlah pangkat anak-anak sedare ke cucu..nih aunty2 n uncle n atuk2 yang buat lawak...fuhh time tuh memang sofia dengan syuk lenguh betulkan pipi kitorang...

    Bile tengok balik video time nih...pun still rasa happy...kat video jelah sofia boleh dengar balik gelak ketawa syuk..rindunya sofia kat syuk...

    Finally, time majlis berinai kakja nih jugaklah sofia pijak juga pelamin...huhu sofia sebelum nih memang nekad even pegi majlis kawin, cukuplah berada di kawasan bukan pelamin..tapi, bila dah akak-akak ipar sofia ajak..sofia tak sampai hati nak tolak..sofia try jelah pegi..alhamdulillah...sofia boleh kawal air mata nih dari mengalir...haaa..apa yang sofia perasan, dengan cuba hadir ke majlis macam ni, sofia lebih tahu kawal emosi dan air mata...alhamdulillah sangat....

    Next entry sofia tunjuk gambar sanding kak ja ea...cantik sangat.....

















    2 comments:

    Lyn Yusoff said...

    musim warna biru nampaknyer skrg ni..

    zarena heeney said...

    cantik pelaminnya