Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Increasing From Thailand

  • Thursday, March 14, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • Assalamualaikum wbt..Salam Sejahtera...





    Sawadekap.........this is from thailand...

    Hehehe...tshirt nih sofia dapat dari ex-officemate sofia..time sofia keje swasta dulu..Kevin..haha die sangat lah cinta kan bangkok tuh...nih time die pegi awal tahun..sebelum CNY..pastu next month pegi lagi...die cakap sebab ticket ke bangkok nih murah sangat bile promosi..sebab tuh banyak kali pegi pun tak apa..lagi pun memang die suke benooooor la bangkok tuh...

    So, bile die pegi, die belikan sofia tshirt ni..haha..souvenir...dengan saiz yang memang ngan-ngam lah kan...thanx a lot Kevin.. ^_^ Love this tee !!

    Insya-allah, i'm planning to go there too..but still need to look the date since now its hard to get cuti ea...

    Ohh ye...tapi kan...kalau tak silap, Jun nih, G-Dragon akan buat world tour ke Thailand..aloooo..nak pegi...huhu :(( 

    Bulan May pulak, TVXQ datang Malaysia...wahhh pokai abis camnih...banyaaaaaknye konsert nak attend...hahaha

    Next week pulak BSB buat konsert kat Twins Tower Alive.. :((






    0 comments: