Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

I Miss You

  • Tuesday, March 12, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , ,

  • Haaa citer nih tengah tayang kat tv9..sape yang belum tengok...still sempat lagi pegi tengok...jalan cerita masih peringkat awal.. I Miss You

    Sofia pulak dah abis tengok citer nih..hehe..memang beeeest sangat..jln cerita menarik...haha sofia kalau tak sebab jalan cerita yang menarik..agak kurang la nak tengok..hihi..

    Kisah die amat unik...semuanya gara-gara HARTA!!! heee sofia rasa tuh boleh jadi enemy zaman sekarang...benda tuh semua boleh buat sebuah keluarga porak peranda...dari peringkat yang tua sampai ke muda kesannya....heeee seram sofia...



    Still ada kaitan dengan percintaan la...haha nama pun drama korea kan...pastinya lah ada kaitan feeling cintan cintun nih...

    Dua hero..tapi sorang bawa watak antogonis..yang belah kiri sekali, nama die Yoo Seung Ho...die nih banyak dah drama ke filem die berlakon taw..tapi, sofia baru dalam nih perasan watak yang die bawa..dalam He's Beautiful tuh pun die berlakon...Arang pun ada..tapi watak die kurang terserlah...lagipun Arang tuh sofia tak abis tengok lagi..nanti sofia citer bile dah abis tengok ea..hehe

    Watak hero yang sorang lagi tuh...ahli JYJ..Yoochun..hahaha suke die berlakon sejak drama Rooftop Prince..tapi sofia memang minat group JYJ sejak dari DBSK lagi...diorang nih penyanyi asalnya..salah satu ost drama nih pun ahli JYJ nyanyi, Xiah...suara die sedaaap bile die berbual..bile nyanyi tak perasan sangat..tapi bile bercakap, suara die serak-serak..hahaha...

    Heroin citer nih, Yoon Eun Hye...gossip scandal yang katanya dengan Jookook tuh kan..ha nih lah die..sofia mula kenal die dari drama Coffee Prince..haaaa citer tuh super best...dah ada softcopy..still cari DVD..yang ori n cetak rompak...hahahaha gara-gara die suka buat coffee...memang terus sukeeee gileeee sofia citer tuh...tapi Eun Hye nih sofia suka lagi die rambut pendek...nampak ganas-ganas sikit..hehe



    Haaaaaa nih lah Yoo Seung Ho!!! handsome kannnnnn!!!!

    Hahahaha suka watak die bawa dalam drama ni..terserlah kehenseman die..die nampak garang yang berkarisma...hahaha

    Korang patut tengok cite nih..tengoklah kat tv9..sebab baru masuk peringkat tengah-tengah...jauh lagi jalan cerita die..kalau korang takut sebab jalan cerita die dah tengah-tengah, takut kurang feeling ke kurang faham jalan cerita nih..dont worry, nanti yang mana penting, yang ada kaitan dengan zaman diorang dah besar, diorang akan flash back balik kisah silam die...










    3 comments:

    zarena heeney said...

    mmg tgh tgk
    layannnnnnnnn

    lily lotus said...

    sungguh menggoda ayat2 sofia hehe

    Isteri kepada Suami said...

    zarena: beeeeest kan!!! hahaha dh abis tgk pun sofia ulang tgk lg kt tv9 tuh

    lily: hehehe mmg best kak citer nih..ptt layannnn..