Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Hari Ini..Weekend Ini

  • Friday, March 22, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...





    *Kak Ja yang bertudung purple*

    Its friday...its friday...ohh yeeehaaa~ haha..jumaat kaaan..haruslah segar sikit badan...haha, sebab sok nye Sabtu..hehe..sofia rasa perasaan bila ari jumaat nih dah terbiasa..hahaha...seronok semacam..padahal bile weekend nih jarang je sofia keluar rumah..lebih untuk duduk berhibernasi kat rumah..sambil tonton pelbagai drama korea lah kan...haruss tuh..kononnya nak release tension..hihi

    Tapi, weekend nih tak la..terdapat aktiviti...sebab arinih sofia balik Muar...huaaa, lama sungguh tak balik muar..rasanya ade dalam sebulan lah kot..tuh la maximum..tak boleh maximum lagi dah..nih pun last week dah mula terbayang muka si chibby tuh..hahaha..budak tuh dah darjah 6..tapi still rasa die tuh budak sangat lagi...

    Act, kali ni sofia balik sebab SIL sofia punye wedding...arini lepas solat Jumaat die akan dinikahkan..malam nih pulak malam berinai..soknya baru bersanding..flownya sama macam wedding sofia dulu..fuhhh rasa penat time tuh tak boleh nak kata...rasa nak abis cepat je majlis sebab nak rest..haha..

    Sofia tak dapat cuti hari ni..lagi pun syaza baru kerja..cuti die pun tak banyak..huhu...sorry kakja...sofia tak dapat bersama akak time saat bahagia nih nanti yang dalam bape jam je lagi..huhu..

    Lagipun, sofia masih perlu kekuatan untuk menghadirinya...tapi, sofia tahu...elak macam mana pun..sofia tetap harus hadapinya..lambat-laun pun, tetap juga...jadi, sofia harus bermula dari sekarang..dulu tima sara kawin..time die nikah and bersanding bukan sofia ada pun..sofia duduk kat dalam bilik die..berjurai-jurai air mata sofia turun time tuh..

    Nih tak kan sofia nak duduk kat bilik lagi...ohh tak boleh..sofia harus kuat..dan harus elakkan air mata nih turun depan family suami sofia..terutama mak...sofia tahu, hati die cukup menderita bila syuk tak ada...tapi, apa daya kami..hanya terima segala yang terjadi dengan sekuat habis..

    Sofia tak tahu apa yang akan sofia rasa nanti...sofia tak tau apa yang berlaku nanti...apa yang sofia harapkan sofia mampu hadapi segala situasi..sofia harap sofia mampu bertahan...sofia harap sofia mampu bersabar...

    Ya Allah...kuatkanlah hamba-hambaMU ini...












    0 comments: