Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Good Bye March..Welcome April

  • Friday, March 29, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Fuhhh cepat dah masa berlalu...pejam celik pejam celik je dah masuk april minggu depan...dah nak setengah tahun dah...ikut calendar islam pulak dah berada dalam Jamadil Awal..tak lama je lagi dah nak masuk Ramadhan...

    Haaaa dah nak masuk ramadhan..sofia belum abis ganti puasa lagi...harussss ganti cepat!! kene tick sesiap kat kalendar nih..takut lupa plak nanti..hehehe..

    Dah jadi macam habit..setiap ari sofia akan pangkah date2 kat calendar..hihi...

    Sepanjang 3 bulan nih..apa yang dah dapat? apa yang belum dapat? hurmm..bagi yang belum dapat, masih ada peluang untuk dapatkannya..bagi yang dah dapat..tahniah!! 

    Untuk sofia pulak, masih ade benda yang belum dapat..dan salah satunya memang tak boleh dapat sekarang melainkan bulan 9 nanti..hihi..apa bendenye..haaa nanti sofia share...lama hookey nak dapatkan yang satu  nih...

    Selain tuh...tunggu #gdragon update date untuk konsert die kat malaysia nanti..huaaaa tuh super duper tak sabar nak pergi...arap2 sangat tiada rintangan..huhu..

    Semoga hari yang mendatang untuk kita semua lebih baik dari yang lepas..semoga segala harapan+impian+doa kita semua tercapai...















    0 comments: