Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

From Cyberjaya

  • Tuesday, March 19, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Wahhhh akhirnya...tak payah nak tunggu balik Muar, baru nak telan Chatime nih...legaaaanyaaa rasa..

    Weekend arituh, syaza kena pegi office..tah ade keje die tak setle..tuh yang die singgah Chatime nih..dah alang-alang ke cyber tuh..tu die singgah kot..die kata tak jauh pun dari office die..bagus lah tuh..kalo arapkan sofia yang tak ada sebab munsbab yang kukuh nak ke Cyber nih..kem salam laaa...malasnyeeee ya ampun...



    Cumaaaaaaaaa...yang sofia tak suka ade pudding...memang tak pernah sofia amik air kat chatime nih ade selit pudding...adik-adik sofia semua tahu dah sofia tak suka pudding ke jelly tuh ke ape2 jenis topping la kalo minum nih...

    Tapi, adik sofia cakap, yang incharge kat cyber nih orang Myanmar..baik bahasa melayu ke bahasa inggeris..haram tak faham...agaknya selalu orang cyber suka letak pudding kot..tuh yang die main tekan terus pudding...heeeee...service yang cam nih selalunya buat sofia terbantut untuk terus ke chatime cyber nih...

    Dari nak puaskan tekak, terus sakit hati pulak nanti...tak pela..tunggu balik Muar jela..memang kat muar juga yang sofia suka setakat nih..service die pun bagus..eah, kat Genting tuh pun ok..kirenye memang first time dengar yang payah sikit..cyber jela..lain tempat ok jugak kot..insya-allah..hehehehe















    0 comments: