Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Dia Si Comel

  • Thursday, March 7, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...





    Weekend arituh abah ibu haziq n hazirah berkumpul kat rumah sofia..haaa kali nih..diorang bawa tetamu istimewa lagiiii...tok mi...

    Yeaaaa tok mi in the house...tapi ade tragic la pulak time diorang sampai tuh...

    Sofia dengan syaza n azirah ke The Mines untuk ke Big Bad Wolf tuh...tapi,...harammmmmm jem gile tahap gaban punye nak masuk pintu BBW tuh...serious pastu kitorang cancel je lagipun sebab baru dapat tahu yang family sofia datang dengan tok mi...

    Dah tuh nak keluar dari The Mines tuh pun jem ya ampunnnn!

    Singgah terus MPH Alamanda je..beli buku-buku azirah nih...sekali dalam MPH tuh pun ramai sangat orang...tengah diorang queue nak bayar..haziq call bagitau tok mi dah sampai umah...

    Arghhh kelam kelibut lah kan nak balikkkkk...sempat capai Pizza Hut je untuk diorang....

    sorry tok mi...tak sempat langsung nak masak ape-ape...aritu kite makan western je ea...hehehe



    Yeaaaa...tok mi tak cerewet...hehehe tak kena marah pun...asyik ketawa je...bila sofia cakap sorry kat tok mi..dengan gelak sempoi die kata, "ala tak pe...atuk kenyang jugak.."

    Bile diorang dah datang sini..sure lepas tu kami akan ke rumah Mak Ta..yang sebenarnya sebelah menyebelah je haaa dengan umah sofia...hahaha...
     


    Haaaa picture yang dengan kitorang nih semua fokusnya pada si kecil tuh ye...Einunn..geram ngan budak kecik nih...

    Nih cucu Mak Ta yang kecik...adik kepada Oumar...dulu pernah sofia post picture Oumar tuh yang baru tumbuh gigi...haaaa sekarang gigi die dah penuh...wahhh sangat makin ligat si abang tuh...

    Nih masing-masing amik peluang nak peluk puas-puas budak kecik nih...hahaha agaknya memasing pun dah rindu kat Chibby kot..almaklumlah..even Chibby tuh dah kurus kering sekarang..die tetap lah si bongsu kami yang sentiasa buat kitorang asyik rindu nak balik...














     

    1 comments:

    zarena heeney said...

    ena tak suka klu time keluar rumah tiba2 ada org dtg
    perghhhh kelam kabut kena balk rumah wpun time tu kita ada agenda tertentu kan