Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Tusyen Budak Sekarang

  • Thursday, February 7, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera....





    Sofia rasa adik-adik sofia dah perasan yang along die nih makin menjadi-jadi kegilaannya pada #LeeMinHo nih kan...dulu tak melampau sangat kot hehe...sejak tengok citer #Faith kan...aihhh watak yang die bawa sebagai captain tuh..fuhhh memang memberi kesan...haha

    Sofia agak terbalik..tengok yang latest, baru review balik citer #LeeMinHo yang dolu-dolu punya...hihi...

    Sekali tengok...lahh citer nih ke...dah tengok..tapi tak pernah kesedaran terhadap kehenseman si hero hensem nih...lagi pun, time dulu, layan gitu-gitu je..hehe nak layan lelebih nanti suami sofia jealous..hihi..so sekadar ala kadar je la..



    Hah..sekarang amik...bila dah mula semangat layan drama-drama atau variety show korea...hah memang tak boleh nak kata lah kan...sampai balik Muar, sofia rasa eah bila start citer nih..bile ade nih..haha

    So, bila balik muar..first thing Iqa tunjuk sofia.. 

    "Along..tengok nih..."



    Hoih!! mak aiiii bukan main eah nota!!!!

    Iqa cakap nih cikgu die punya note...nota tusyen..memang dari first chapter cikgu die kasik cover note artist korea..setiap chapter lain-lain artist...wahhhhhhhhh banyak betul ink cikgu nih pakai...color yang laser jet pulak tuh..

    Mana tak nye duit tusyen die nih mahal bebenor...

    Tapi, sofia rasa lah...ni salah satu cara cikgu nih kot nak tarik student tak nak kasi berenggang jauh dengan notes die...haha sofia dulu tak delah cikgu cmni..tapi inisiatif sendiri pegi letak gambar2 hero-hero pujaan kat fail..dulu, tak minat lagi korea..time tuh kemaruk ngan F4 yang dari Taiwan tuh..haha kena pulak class sofia majority chinese..berhabuk belajar bahasa mandarin time tuh...

    Hahaha bila imbas balik kenangan zaman sekolah nih rasa lawak + malu rasanya








    0 comments: