Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

TQ Speedy Video

  • Thursday, February 28, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...





    Hahaha!!! Puas hati!! Tak dapat nak pegi semua konsert Big Bang nih...diorang dah publish DVD nih ha...

    Dari tahun 2008 punya konsert...haaaa agak tak keruan la bila staff speedy video kat alamanda recommend ni instead amik video clip..betul juga..tengok konsert lagi puas..sebab MV nih kite blh layan kat youtube ke mana-mana online je pun...hahaha

    Niat asal sebenarnya, sofia nak beli citer..tapi..bila nak ke tempat drama..lalu kat bahagian music punye nih...konon nak cuci mata kat area music..sekali...........

    tersambar jugaklah...hehe...big bang collection!!

    serious lagu diorang dulu2 banyak je kita tak pernah dengar n best sangaaaat!!

    konsert diorang pulakkk perghhhh...pendek kata, memang  tak rugi la kan kalau mahal sekali pun tiket die...

    Lagi laaa diorang nih jenis ada yang bawa peminat naik atas pentas...pastu kasi hadiah!!! wahhhh sofia n adik-adik sofia tengok...die punya aura berdebar tuh bile big bang kasik hadiah boleh rasa ea...hihi



    Haaaa nih la asalnya punca ke speedy video alamanda tuh...tapi dua-dua citer nih dah abis stock and maybe tak akan restock...so, roger-roger tempat lain yang berdekatan..rupenya melaka ade lagi....

    Wahhhh ape lagi...time sofia balik Muar aritu, singgah melaka lah kan...pegi speedy video yang berkenaan..dapat jugak dedua nih....

    Mackerel Run tuh ade #leeminho dan Royal Family pulak ada Jisung...Ji sung ni pelakon agak lama tapi baru sekarang sofia kenal lepas tengok Protect The Boss..hihi dalam citer tuh die watak die sangat lawak...yang Royal Family nih pulak watak die agak serious...yelah berlakon as pendakwa raya kan...so, tengok gaya memang cantiklah lakonan die semua watak boleh bawa....

    Yang mackerel run pun sama...#leeminho kan sekarang selalu bawa watak macho man..haaaa dalam cite nih...serious asyik gelak je...die bawa watak-watak dalam komik...serious lawak abis...dengan muka die tuh...haha kadang-kadang rasa tak padan pula tapi, okla...

    Lepas nih, tinggal nak cari cite I am Sam lakonan #leeminho juga...ha yang tuh die berlakon dengan TOP....tapi susah sikit sebab tuh citer lama.. :((








    1 comments:

    Lyn Yusoff said...

    rajinnya sofia layan video2 ni..