Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Short Break and Happy CNY!!

  • Friday, February 8, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...





    This week kita cuti agak panjang lagi kan...CNY this week..hooray!!

    Sofia tak balik Muar arinih...haha so tak perlu risau n ngadap jem...hahaha..*bahagia*

    Huh..Muar tuh..sampai je border line muar..terus dah berjela kereta berderet ea...even dari putrajaya nih jalan clear...aihhh stress..benyak sangat kereta dah kat muar tuh..

    Sofia balik Muar saing family sofia..abah, ibu, haziq akan datang putrajaya..esok atau lusa baru balik Muar..haha...tuh pun balik dengan diorang, so, memang tak la sofia driving...hahaha... *bahagia* lagi

    adik-adik sofia yang lain tak ikut..syaza n hazirah jaga 2 orang budak exam tuh..dengan tusyen bagainya lagi..kene lah syaza hantar diorang..



    CNY tahun nih pada 10hb Feb..so..sabtu petang, jiran-jiran sofia kat Muar dah mula makan besar...insya-allah, jika sofia n family sofia jadi balik sabtu pagi..sabtu petang kami pun sama-sama akan makan besarrr...

    yea...yee sangggg~~~ 

    So, buat mereka yang sambut CNY...Gong Xi Fa Cai!!


    Hehe temple nih sofia amik masa kat puncak genting aritu..temple nih, kawasan bawah die, ada gambar wu kong..sure ramai tahu kisah wu kong nih kannn..hehe

    Suka cite tuh...

    Happy holiday ^_^

























    1 comments:

    Lyn Yusoff said...

    have a great holiday dik!!