Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

My Weekdays Morning

  • Monday, February 25, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Holaaaaa.....

    Fuhhhh minggu yang penat minggu lepas..memang tak sempat nak update ape pun kat blog nih...dan ada emergency call..kene balik Muar...dengan isu road tax lagi....wahhhh pack sungguh last week...+ sofia kursus pulak tuh...aigooo

    Insya-allah, minggu nih try to make it easy...hehe..easy for me to manage... :P hopefully the big 'M' will fly away...hahahaha...

    Pagi Isnin sampai lah Jumaat..muka sofia bangun pagi memang ade rupe budak dalam picture nih sofia rasa...perghh memang liat betul la kan bab-bab nak kena bangun pagi nih...

    Malam nak tido susah..liat nak tinggalkan TV tuh ha..citer tengah memacam nih kan.. :P mau lah rasa sayang nak tinggalkan sekejap..padahal balik keje ke weekend boleh je sambung...tapi rasa nye nih lah padahnya bila sangkut dengan drama yang bersangkut-paut nih...haha sure liat eah nak tinggalkan...hahaha

    So...wish you all happy working...happy monday ea...

    Try the best untuk harunginya....

    ^_^  peace...












    0 comments: