Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

My Nicest Lunch

  • Tuesday, February 26, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...





    Haha lama sungguh tak makan kat sushi king nih...kalau tak silap, last sekali time dengan suami sofia..tapi tuh kat Muar...kali nih...luar muar..sofia lunch sushi king...

    Sofia jarang nak amik set..tapi sebab last week tuh minggu yang kelam kelibut, sofia amik lah bento set..kurang minat untuk ayam...sofia lebih ber minat untuk pilih bento Salmon bakar nih...

    Memang superb marvelous nyummmyyy!!! nak-nak bile dapat makan kulit die...perghhhh...sedaaaappp sangat!

    Sofia memang suka salmon...tapi selalunya buat sendiri..so memang ikut tekak sendiri lah kan nak buat macam mana...haha tapi nih first time amik yang kat sushi king...alhamdulillah...ia amat menggembirakan...

    Salmon nih, even masukkan dalam soup sayur ke kukus..tetap sedap...serious...tak perlu letak ape jenis rempah ratus bagai tuh...letak garam sikit je dah...rasa salmon tuh tak kan hilang...

    Cuma tang makanan kat sushi king nih...yang dari dulu sampai lah sekarang nih sofia nak telan ialah jenis tauhu yang rasa ade telur tuh...kalau dalam picture nih yang dalam mangkuk putih selain dari nasi tuh...ohhh dah try juga nak paksa makan...beberapa sudu je sofia mampu...yang last sekali dah buat sofia rasa nak muntah...jadi, sofia tak sanggup nak teruskan...

    Alhamdulillah...makan set bento nih buat sofia kenyang sampai ke malam... ^_^







    2 comments:

    Lyn Yusoff said...

    dah tetiba teringin sushi king plak skrg ni... huhuhu

    zarena heeney said...

    jarang mkn di sushi sbb hubby ena tak suka mkn sushi huhuhuhu

    jom join contest di blog ena :)