Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

My Lovely Weekend

  • Tuesday, February 5, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...





    Fuhhh syoknyeee balik kampung...lama tak balik kann...memang rindu abis kat muar..tapi, even sofia jarang balik..family sofia rajin datang putrajaya..hehe..

    Nih sekali dapat balik muar..memang super liat nak balik putrajaya ea...haha tu semalam sofia cuti..haha..lagipun sofia punya demam last week tak elok lagi..haha



    Kali nih balik, semua ahli family sofia ada..syaza pun, jumaat dah balik dari mersing..agak boleh tahan lama jugak lah kami tak berkumpul..si azirah tuh pun dah start mid term break..

    Setiap kali kami dapat berkumpul reramai nih..memang tak sah kalau kami tak makan sesama reramai..dan BBQ..wahh memang syokkk..kali nih segalanya home made..nnt next entry sofia tunjuk BBQ kitorang..



    Jumaat lepas kan Putrajaya cuti Federal Day..sofia jadi supir budak 2 orang nih..Abah Ibu Haziq n Azirah pegi mersing amik Syaza...

    Perghhhh jadi supir diorang nih dari celik mata sampai nak kejam..memang penat eah...patutlah ayah sofia sejak pencen buat keje nih je pun die penat..sofia yang muda daripada die pun dah rasa cukup penat..dah tuh jumaat tuh dengan jem nye tahap melampau sebab ade event kat muar..effect melampau..budak-budak nih punya sekolah pulak dekat tengah bandar...huh..memang nasiblah...

    Sebab terlampau jem, sofia sempat singgah makan McD nih ha sementara nak tunggu jem...yelah, balik nak makan lagi memang tak sempat sebab lepas nih kena hantar pegi ngaji pastu sek agama lagi..malam tusyen pulak...fuhhh..penat hokey...

    Tapi, bile ingat balik rasa seronok pun ade..hehe..sebab lama tak buat jadi supir nih sejak sofia dah ade 2 orang adik yang dah ade lesen kereta..insya-allah tak lama lagi masuk 3 orang..memang lagi malas sofia nak jadi driver...haha














    0 comments: