Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Jom Release Tension

  • Thursday, February 14, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...





    Whoaaahhh! bestnye...hari ni dah khamis...sok last keje...kih kih...argggg nak cover tido...

    Padahal cuti CNY sofia rasa boleh tahan puas juga tido..hihi...tapi sebab kan sofia kurang sihat sejak last week...tido sofia tak berapa lena..asyik kung kang kung kang je...

    Hihi demam..demam jugak...layan citer still melayan juga..haha

    Sofia nak suggest kat korang layan citer nih... "Protect The Boss"



    First episode tuh maybe akan rasa cam boring je citer nih..dah la hero n heroin die kurang handsome n kurang cantik...hihi..



    Act, DVD citer nih dah sebulan jugak sofia beli..tapi baru sekarang nak tengok..haha

    Tuh la..puncanya dulu sebab tengok 1st episode je rasa macam...heeee kurang menariknya...

    Tapi, lepas tuh...episode2 seterusnya...perghhh rasa tak boleh nak miss!!


    Yang tak pakai spec nih first hero..Ji Sung...yang pakai spec Jaejoong dari kumpulan JYJ...dulu die group DBSK..sekarang group tu dah berpecah jadi JYJ dan TVXQ..

    Serious lain betul bile si Jaejoong nih senyum...

    Act, yang menarik sofia tengok citer nih adalah bila dapat tahu si Jaejoong nih berlakon...sofia minat giler group DBSK nih dulu..lagu diorang best ++ tarian diorang super cantik...



    Tapiiii.......

    Bila dah tengok...sofia rasa lebih tertarik kepada Ji Sung...perwatakan yang die bawa tuh kot buat sofia rasa tertarik...

    Betul la kata Azirah, citer-citer korea nih, selalu buat kite tertarik dengan perwatakan yang di bawa..bukan hero atau heroin die..

    Lagi la bile tengok nih, perwatakan die serba sedikit ala-ala suami sofia...lagiii la buat sofia rasa seronok sangat nak tengok...



    Ji sung nih, kalau tak senyum..kurang handsome...bile die senyum tuh ade sedikit menarik..hihi..mulut die macam pikachu kan...haha sofia suke tengok mulut pikachu..unik

    Jaejoong pulak..bagi sofia baik jang senyum...nampak misteri...hahaha...

    Citer nih memang santai...sure akan gelak ketawa sepanjang cerita...

















    1 comments:

    zarena heeney said...

    wah suka layan citer korea jugak erk

    sama la kita