Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Percubaan Pertama Untuk Tahun 2013

  • Monday, January 14, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt..Salam Sejahtera...





    Wahhh Isnin sudahh!!! huhu :((

    Minggu nih sofia rasa tak puas duduk rumah..tak puas nak landing..tak puas nak tengok citer-citer yang memang setia menanti untuk di tonton..uwaaaa :(( terus malas rasa nak pegi keje arinih...

    Sabtu ari tuh, sofia dengan officemates keluar pepagi..konon-konon nya berjogging la..hihi..kami perlukan stamina nanti untuk misi kami..hahaha...tak sabar betul nak jalankan misi tuh nanti... :))



    Konon-kononnya pukul 7 lah kan nak gerak..hihi..biaselah..first time untuk sofia nak berjogging sepanjang duduk putrajaya nih memang super liat...

    Kami tak pilih tempat yang selalu orang pegi untuk jogging..nih tempat celah-celah..lalu-lalu..tembus sana sini..sedar-sedar boleh tembus sampai presint 4...



    Kawasan rumah nih sofia rasa aman damai..tak tahu lah sebab weekend ke ape..tapi memang mendamaikan..macam kawasan 1st street dekat korea..

    Yang macam dalam citer Romance Town tuh..kawasan rumah diorang kan camnih kan kan..

    Tengok kawasan mendamaikan dan rumah yang cantik camnih..rasa nak je beli satu kat sini..tapi sofia tak rasa larat nak kemas rumah camnih kot...huh yang setingkat skg nih pun bercinta hokey nak berkemas..weekdays tunggu weekend..weekend pun tak gerak-gerak jugak habuk tuh..memang liat nak kemas...malasssss!



    Serious jauh perjalanan kami ari tuh..ingat kan ianya pusingan tapi rupanya kena patah balik..kalau tak boleh sampai ke jambatan yang dekat presint 2 tuh kot...wahhh serious berasa okeyyy even berjalan...nih berjalan selama 2jam non-stop..memang menguji ketabahan badan yang dah bertahun tak jogging nih..last time, sehari sebelum syuk meninggal..sofia joined dance class..

    Sekarang dah malas pulak rasanya nak joined class tuh semua..so, jogging jela..nih pun sampai ari nih sengal satu badan tak hilang...huhu lagi menambahkan rasa liat nak bangun pagi tadi..

    Before balik, kami singgah Umai untuk isi perut..dah keadaan macam nih, nak tunggu masak segala memang tak boleh dahhh...nak berdiri lelama pun rasa tak larat...














    0 comments: