Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

My Short Vacation #holiday2013

  • Tuesday, January 29, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...





    So..selamat kembali bekerja...ade yang liat nak bangun pagi nih ke?? memang tuh lumrah untuk sofia lah bile cuti panjang...bile ari pertama kerja..nak bangun tuh..ya Allah liatnya ya ampun...

    How's your weekend aka holiday? hehe..sofia rasa relief lepas short vacation..tak lah jauh mana pun...tapi boleh la rasa lega dari ke'tension'an yang ada before nih kann...

    Dapat jerit dengan sekuat-kuatnya...ade sape kisah kat situ? haha nan ado nye..semua kat sane jerit-jerit..

    Oklah..perjalanan sofia bermula sesudah subuh sabtu...kami guna public transport dari putrajaya dan sampailah ke puncaknya..segalanya public transport..senang..kami hanya berehat sahaja...hihi

    Sarapan nasi lemak pagi tuh..homemade ok!! tapi semestinya bukanlah sofia yang masak...rakan-rakan sofia yang masak..rajinnnn kannnn...

    Act time masuk food court nih..mencari jugak kot-kot ade tulis no outside food..tak ade..tuh yang dengan selambanya masuk lah makan bekalan dalam tuh...dah separuh jalan duduk nak makan, baru perasan rupenye diorang tampal signal tuh kat meja..haha..minta maaf ye tuan punya tempat..kami tak perasan sebab terlampau la lapar time nih...

    Time nih memang bape orang je yang ade..tak ramai..



    Sofia punya color memang terang-terang...dari pakaian hinggalah beg..semua terang-terang hahaha...

    Seluar merah nih ala-ala hiphop..besar..dah terbiasa time eddah tuh sofia tak pakai jeans...jeans yang ada pun adik-adik sofia dah kendurikan kot..hihi...tapi yang agak leceh pakai suar besar..bile jalan die cam terpijak-pijak..tuh yang buat rasa kurang selesa..nanti balik muar nak kasik betulkan kat tailor lah..



    Siap ade sambal udang extra...nih agak-agak kalau jual nih bape sebungkus nih...kenyang ehh makan nih sampai tengah hari..lunch pun lambat...



    Kami yang excited nak sampai ke puncak....

    Perjalanan kami berjalan lancar...even ianya short planning...kami puas hati segalanya...insya-allah, lepas nih boleh plan untuk yang besar sikit..hihihi...

    Apa yang ade kat puncak..apa yang sofia main...aktiviti segala..next entry sofia story key....

    Ohh ye..minggu nih paling best bekerja...isnin (semalam) dan jumaat cuti..bagi yang federal, dapatlah cuti jumaat nih...wahhh...memang suka...hahaha...memang nan ado monday blues minggu nih eahhh...hihi











    1 comments:

    Lyn Yusoff said...

    syoknyer ramai2 jln2 even short trip.