Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

My Lovely Weekend

  • Monday, January 21, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera....





    Happy working!!! Happy Monday!!

    Monday blues..haha sure lah kannn nak kasik panas enjin kepala nih berfikir memang la ngadap blues tuh dulu..aihh ..even weekend sofia tak keluar ke mana-mana, tuh pun sofia rasa tak cukup puas duduk rumah ea...

    Sepanjang dua hari nih memang sofia tak berganjak duduk depan tv tuh..melainkan masak, mandi, tido n kadang-kadang makan pun duduk depan tv...haha..rasa payah nak jauh dari tv...

    So, gambar-gambar nih antara citer yang sofia layan..Bigbang parody...yang first picture nih bigbang berlakon citer Secret Garden..picture yang kire original pelakonnya..hyeon bin..dan sebelah kanan tuh TOP...dalam semua parody nih, TOP semuanya jadi hero-hero filem ea..tp memang suai la ngan penampilan n fizikal die yang macho tuh kan...

    Tapi...serious!! parody Bigbang nih memang best..selain citer Secret Garden, citer Coffee Prince ngan Boys Over Flower versi Jepun punya pun ade diorang berlakon..




    Haaa nih parody Poys Over Flower tapi diorang guna versi jepun..hanazara Rui si GDragon..Daesung nih jadi Gum Jan Di...memang lawak abis...

    Weekend nih sofia penat ketawa tengok citer-citer diorang nih..

    Tuh yang tak rasa sangat monday blues arinih kot..haha dah puas gelak kat rumah...













    1 comments:

    Lyn Yusoff said...

    weekends lepak rumah tgk tv tu yg paling syok...
    best!!