Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Masih Mood #holiday2013

  • Thursday, January 31, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...





    Nak ikutkan aktiviti nih dah boleh masuk kategori on the way nak basi lah kan..dah nak masuk weekend baru..eah bulan baru...haha still nak mood #holiday2013 nih lagi...overrrr...hihi



    Kali nih picture-picture semua setelah kami check in untuk all park for 1 day...so..main lah sampai lebam kat sini..hihi...



    Memang padan n suailah pegi sini kalau nak jerit sepuas-puasnya...haha memang tak pelik...semua kat sini semua jerit-jerit pun...

    Haaa belakang tuh spider tuh...act sofia ade gayat...tapi, kali nih, sofia nak try challenge diri sendiri...so sofia naik...fuhhh memang pening kepala lepas tuh..tapi sofia puas hati...at least sofia dapat atasi rasa takut tuh..hihi...



    1 cabel car nih tak ade orang lain..kami je ea..so masing-masing overrr sikit dalam nih..haha



    Haaaa nih pirate ship nih..haha serious siang naik xde feel ape..haha penuh + ramai kot..kapal nih nak hayun pun cam semput je..

    Haaa bile malam..dah tak ramai sangat orang..kitorang try lagi naik...perghhhh memang azab ok...tinggi ya ampun...sofia rasa ade 180 darjah die hayun...dah la duduk belakang sekali...yang incharge tuh pula terlebih sporting kasik 2 round hayun kitorang..lagi jerit lagi die hayun tinggi...memang kecut perut tahap asam kecut dah time nih...



    Nih indoor...dah macam design kat kidzania...suka design-design ala2 3D diorang nih...



    Belah malam tak ada orang..segala mainan yang tak puas main siang, kitorang main malam...sampai yang elephant jumbo nih pun kitorang bantai naik..hehe



    Nih sebelum naik pirates ship tuh...masing-masing boleh lagi nak posing-posing nih...lepas naik...hah! jalan pun rasa tak jejak tanah



    Hiasan sempena CNY dah mula...



    Suka movie 4D nih...memang tak penah miss setiap kali datang sini..kali nih..siang n malam kitorang naik...cite lain-lain..siang lebih seperti menikmati keindahan alam...malam pulak cerita hantu yang adventure...haha abis gegar kiri kanan kerusi die..hehe



    Serious sini makanan tak susah nak dapat...fast food pun banyak..surau pun senang jumpa ea..sofia suka facilities die memang cukup untuk semua bangsa dan agama...


    Secara keselurunhannya..sofia suka pegi sini..amat amat sesuai untuk short vacation..dulu ayah sofia yang bawa pegi sini time first time datang..lepas nih..sofia pulak nak bawa diorang...dah 2 kali dengan member, lepas nih dengan family pulak la..

    Tapi tak la tahun nih sebab 2 adik sofia amik exam besar..UPSR dan SPM..sudah tradisi turun-temurun..tahun exam, no vacation..no holiday..not only for both of them but for the whole family eaaa...tapi nasib baik sofia dah duduk sendiri..haha kalau tak memang tak boleh lah keluar...

    Nih pun si chibby tuh tak tahu sofia jalan-jalan nih..kalau tak mau die merengek n meraung nak ikut..


















    1 comments:

    Lyn Yusoff said...

    bestnyer..
    mcm nak pg je cuti cny nnti..