Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Makanan Kasih Sayang

  • Wednesday, January 2, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...





    Happy working!!!

    Hari nih cuba bersemangat kerja untuk ari pertama tahun 2013 nih.. ^_^

    Hari nih sofia sampai office 6.50am..gile awal..semangat sangat..padahal memang ade kerja yang pending sebab 31hb arituh sofia memang balik lambat..cuma dah rasa tak best nak duduk office lelama..so balik jela..arinih datang pagi..

    Sofia tak cuti pun 31hb sebab banyak sangat isu system nih bile dah last-last date nih..pe boleh buat..

    Tapi bile dah busy camnih mula lah makan tak teratur..bis bile cuti semalam teringat pulak weekend arituh ibu masak soto kambing nih....fuhhhh..memang rasa penuh kasih sayang...

    Haaaa..bukan suami je yang di usya melalui perut..kadang-kadang anak juga..mudah terharu bile ibu masak untuk kite tau...nak2 yang tak duduk serumah nih...bahagia abis...



    Nih kat alamanda tak de nak bukak cawangan chatime nih ke? aihhh kan best kalau ade nih...sofia kalau balik muar memang tak kan miss singgah sini...fuhhh green tea die memang terbaekkk...

    Mule-mule abah ibu mcam kureng sikit..tapi bile bagitau yang kite boleh adjust kandungan gula yang kite nak...wahhh terus melekat diorang dengan chatime nih...hahaha...

    Nih kalau ade kat sni nih...balik kerja sure rajin singgah sini nih....

    Fuhhhh sedappppnyeeee~~~





    1 comments:

    Ziera Clara Basar said...

    tula td g putraja ade kje sikit..singgah alamanda nak kn..unfortunately xde chatime..kn best kalu ada kan