Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Kemaruk dengan #Faith

  • Tuesday, January 8, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Weekend aritu sofia menghabiskan masa kat rumah dengan tengok drama #Faith nih..haha seriously tak buat benda lain...celik mata n tutup mata mesti ngadap drama nih...hihi

    Melainkan Ahad pagi sofia beli barang..pastu nak balik umah cepat-cepat..nak sambung tengok citer ni..

    Sekarang nih sofia tak habis tengok lagi...nanti sofia review drama nih okey..hihi :))

    Setakat nih sofia memang puas hati jalan cerita #Faith nih...selain dari Lee Minho yang berlakon...haha...start tengah-tengah jalan cerita gaya Lee Minho nih makin handsome bile die dah jadi macam naruto...hahaha

    Nih balik arinih nak sambung tengok lagi...hihi ^_^










    2 comments:

    MrS. F!zA said...

    kt rumah skrg ni tksmpt dh nktgk tv..sobsob..

    Isteri kepada Suami said...

    Mrs F!za: haha kak..sy pun beli dvd nih..kalau ikt rancangan kt tv tak sempat nak kejar sbb keje etc kan..hihi