Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Kasik Korang Cuci Mata

  • Friday, January 11, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...




    Haaaa nih la akibatnya bile berturut-turut ngadap lakonan Lee Minho nih...sofia rasa drama lee minho start dari dvd Boys Over Flower sampai la ke Faith sofia ade..hihi..softcopy plak yg ade personal taste..hihi..lepas nih nak carik drama-drama die yang dolu-dolu pulakkk...



    Bila dah selalu tengok nih...ha mula lah kannnn rasa nak tengok je muka si lee minho nih..

    Dah pulak memang handsome kan...kih kih kih



    Die nih tinggi...muka matured...sofia ingat paling tak pun umur die area umur sofia...rupenye muda setahun dari sofia...aihhh korang nih artis-artis korea..kenapa lah korang nih muda-muda....hahaha



    Haaaa nih scene dalam faith...muka die ade sikit misai n janggut...nampak matured abis kannn!

    Tapi.....still maintain hensem....



    Nih pun dalam Faith...die ketua pahlawan...pakai gaya ala-ala naruto...fuhhhh memang hensem...

    Ok...masuk dalam wishlist untuk berjumpa nanti kat korea... 


    *harapan nak tinggi menggunung..saje sedapkan hati...*












    1 comments:

    Qen Na Cindyrina said...

    memang cuci mata kat sini...start from BOF until recent Faith...memang hensem!!1