Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Indahnnya Ciptaan Allah #holiday2013

  • Wednesday, January 30, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...





    Masa naik nih...fuhhh memang kagum mata sofia tengok pemandangan kehijauan semula jadi..dengan warna awan yang sangaaat cantikkk...sedap mata nih tengok...rehat dari asyik ngadap pc kan...terapi untuk mata tuh...secantik mana n sehebat mana pun ciptaan manusia...still..ciptaan Allah swt juga yang paling hebat n cantik...cantiknya dan indahnya ciptaan Allah swt juga menjadi penawar...



    Perjalanan kali ni, memang buat sofia berfikir tentang alam-alam semula jadi...

    Kali nih sofia tengok flora-flora die yang segar...pokok-pokok yang masih utuh...setahu sofia genting nih dah lama bertapak kat puncak tuh...dari sofia kecik kot..sampai sekarang nih haaa...dah bape kali pegi...still...bagi sofia terbaik..dari segi kesegaran die memang terpelihara n masih sama ea..



    Macam mana agaknya management diorang ek..mesti mantap abis..dan sebagai bahagian bos-bos yang tertinggi pun sure hebat..bukan sahaja dari segi business punya side..tapi juga dari segi geografi bumi..sebab, kalau kurangnya ilmu bab-bab bumi..akan effect diorang punya business keseluruhan kannnn...

    Fuhhh memang kagum sangat dengan management diorang nih...hotel yang makin banyak...keadaan game yang makin hebat dan banyak...bus yang sentiasa lalu lalang ke sini...korang bayangkan camna diorang perlu fikir camna nak kukuhkan terutama dari segi tanah kat kawasan nih...hebat kannnn...



    Apabila mula naik ke puncak..pokok-pokok yang ada pun...ada juga yang lain dengan pokok-pokok kat tempat lain...dan pokok-pokok tuh bukan lah sepanjang pendakian ke puncak...macam berselang-selang juga lah...tuh yang sofia perasan, bahagian management diorang nih mesti hebat juga dalam ilmu geografi bumi nih...

    Yelah, harus lah kannnn...

    Haihhh orang yang terlibat nak bina-bina apa-apa pun dari segi perumahan atau theme park...harussss belajar dengan diorang nih macam mana diorang boleh maintain yang makan tahunnnnnn eahhh...




    Hahahaha saje je post picture terbalekkk nih..hihi..

    Dulu, second time yang sofia pegi dengan syuk, price ticket sofia rasa untuk all park pun, sorang dalam rm50 kalau tak silap...sekarang nih haaa...fuhh banyak beza harga die eahh...tapi, yelah...mahal-mahal pun, sofia fikir dari segi kepuasan yang kita dapat nih..memang berbaloi lah kan...

    Hotel die pun memang kami puas hati...nanti sofia citer lagi eaaa....































    0 comments: