Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

I'm at #GDA 2013 - Part II

  • Thursday, January 17, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • Assalamualaikum wbt..Salam Sejahtera...





    Sorry..sofia memang tak dapat bagi gambar yang sharp..tempat sofia dalam GDA nih memang agak jauh dari pentas...dari mata kasar bile kat awards tuh boleh lagi nampak..cuma kalau nak amik picture memang tak jelas...nih dah zoom abis gune noteII..huhu still tak clear...



    Tapi korang boleh tengok dari segi lighting diorang..perghh memang powerrr..serious cantik sangat...



    Haaa nih sebenarnya si Yonghwa nih..die MC kan..korang boleh nampak kan betapa blonde nye rambut si Yonghwa nih..tapi bagi mata sofia die lagi sesuai dengan rambut hitam...nampak lebih muda...



    Sewaktu di umumkan sebagai pemenang..







    Sewaktu persembahan..



    Actually, ada je diorang buat persembahan yang tak nyanyi live..bile kat sini korang boleh tahu...hahah cuma yang penting, first show Yonghwa buat opening..nyanyi lagu secara live...memang nampak kerut muka anak tekak yang bergerak-gerak...

    Hahaha kat sana jadi habit sofia yang tengok riak muka, anak tekak diorang yang buat persembahan..









    0 comments: