Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

#GDA First Day - Im Here!!

  • Wednesday, January 16, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt..Salam Sejahtera...





    Wahhhhh kehangatan semalam punya #GDA nih memang sampai ari nih okeyyy..

    Bangun pagi pun sengih-sengih...hihi...

    Hari ni sofia post picture suasana sebelum mulanya kehangatan semalam tuh eaaaa...



    Gambar 1st sampai 3rd nih suasana pintu masuk ke sepang...



    Nih next pintu..kire macam pintu penapisan kedua..kat sni bahagian security akan check ticket n pakaikan kite gelang tuh...ade 5 gate yang semuanya beratur panjang eaaa nak masukkk...



    Bile sampai sini rasa macam betul-betul tengok lumba kereta..haha..dengan trek die...memang cantik lah...

    Tuh dalam tuh rasanya bahagian artis atau media punye tempat..macam ade meja-meja untuk makan...



    Cuma yang agak rasa tak best mula-mula sebab..ianya award...ingatkan ianya tertutup...so mula-mula ade sikit kekecewaan kat situ...

    Tapi nanti bile dah mula artis buat persembahan...haaaa hilang terus kekecewaan tuh eaa...memang puas hati!



    Gambar berdua nih je sempat ambik sebelum start show...hahaha



    Ok ok...nih dah nak mula...

    Nampak je muka Yonghwa terus semua menjerit...Fuhhh yonghwa memang makin hensem!!!!

    Aihhh cair...cumaaaaa tang color rambut die tuh...buat kan die nampak matured sangat...tapi xpe..gelagat yonghwa malam tuh memang comeeeel sangat...





    0 comments: