Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Bercuti

  • Friday, January 25, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...





    Sure ramai yang sambung cuti hari nih kan...yela amik sehari je, boleh dapat 5 ari straight cuti...bestnyeee...

    Huhu tapi sofia tak lah..satu, ade keje tak setle..ade issue yang masih pending..harusss diselesaikan segera..dua, cuti sofia sayangggg maaa nak guna sangat tahun nih...hehe..insya-allah impian tahun nih nak guna separuh je dari cuti tahunan tuh..hehe..separuh lagi bawa ke pencen nanti...hehe

    Tapi dapat ke tak, tak tahula..baru bulan pertama..impian dan semangat masih baru..masih pertengahan tahun kang...haa tengoklah pe hasilnya...haha

    Tapi, weekend nih sofia ngan rakan-rakan still ade planning bercuti..hehe..release kan ape yang terbuku kat kepala nih...fuhhh memang stress..nak-nak dec ngan jan nih punya keje kan...aihhh..so kasik rest kejap sebelum masuk nye permulaan perancangan lebih terperinci untuk pembangunan sistem baru nih nanti...haaaa time tuh memang masak...silap-silap setiap bulan nak bercuti tuh kangg...insya-allah...kita cuba atasi..mana yang terbaik n termampu...dengan usaha + doa = sofia yakin Allah swt akan bantu kita agar segalanya berjalan dengan lancar...

    Perjalanan sofia mula sok pagi selepas subuh...lepas tuh ape jadi, tunggu next week sofia story ea...nih kali ke-3 sofia ke sini..setiapnya bersama peneman2 yang berbeza...1st time dulu dengan family...3 big family pegi sini...2nd time dengan office mate masa keje kat damansara + suamiku, Mohd Syukri..dan yang kali nih dgn office mate sekarang...so, sure banyak tempat kat sana tuh nanti akan mengimbas kembali kenangan sofia dengan suami sofia dulu...semoga sofia boleh atasi segala rasa dalam hati time tuh...tak nak rosakkan mood rakan-rakan lain yang nak happy2...













    1 comments:

    Lyn Yusoff said...

    happy holiday sofia :)