Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Yeay!! Alamanda Dah Ada!

  • Friday, December 7, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • Assalamualaikum wbt..Salam Sejahtera...





    Finally!!!! Alamanda bukak MAC!! bahagia betul rasanya..sebab kalau tak, nak kena naik KL..kalau ke KL semata untuk makeup memang tak lah bagi sofia..melainkan ade juga benda lain untuk dibuat...

    Kali nih sofia beli dapat beg kecik yang warna hijau tuh..comeeel..sofia beli set eyeshadow yang bekas die comel tuh ngan eye liner liquid...eye liner liquid die sofia amat puas hati..before nih penah guna Body Shop punya..tapi sofia tak boleh tahan sebab tajam sangat..mata sofia nih sensitif sikit..lepas tuh terus tak berani nak guna eye liner liquid..

    Tapi, kali nih saje menggatal nak try kat MAC nih..sekali yang baru nih sofia serasi..memang tak tajam langsung even nampak je tajam..bile kena kat mata smooth je..hehe ok..pass~ puas hati..haha pasnih boleh try buat wiged kat mata..hehe..



    Ohh hari nih sofia balik Muar..setelah hampir 2 bulan tak balik..arinih dapat balik..hehe excited lah jugak..nak tengok perkembangan terkini Muar esp lepas birthday Sultan Johor bulan lepas buat kat Muar..dengar adik-adik sofia cerita memang macam best je..

    Tapi balik pun bukan lah rest..ade program lain untuk weekend nih...tunggu next week sofia kongsi ea..

    Pic baju nih pulak, sofia beli untuk baby cousin sofia..lahir last month tapi sofia memang tak sempat nak ziarah die..nih la sekali nak ziarah minggu nih..baby die kecik sangat lahir dalam +- 2kg..alhamdulillah sihat..jadi last week misi mencari baju baby yang boleh dia muat...agak mencabar lah..tuh yang dapat baju-baju dalam pic nih je..huhu...banyak gile yang cantik-cantik baju budak sekarang kannnn..jealous! zaman sofia dulu tak secantik macam zaman sekarang hehe..

    Dalam banyak-banyak baju nih sofia suka yang biru pekat tuh.. "I love my Auntie, She Rocks!" haha sukaaaa! memang lama cari tulisan nih..akhirnya jumpa jugak..cuma harap-harap muat lah untuk baby tuh nanti...

    Happy weekend ^_^










    0 comments: