Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Weekend Holiday

  • Tuesday, December 11, 2012
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • Assalamualaikum wbt..Salam sejahtera...





    Holaaaaaa.....syokknyeee dpt balik kg kannn...sofia pun dah lama tak balik kampung..bila sofia dah tak dapat nak balik selalu..abah ibu n adik2 sofia pun rajinlah datang putrajaya..hahahaha..

    Kali ni sofia balik muar..taklah sekadar duduk rumah..sebab diorang dah ade plan..cuma kali ni family sofia xcukup semua ahli ade sekali..azira xdpt balik sebab ade class weekend tuh..

    Tapi kitorang dah tak boleh tunda lagi sebab segalanya dah booking..huhu..sorry yer zira..lain kali kite spend time sesama yerrr..



    Kitoang punya vacation nih taklah jauh mana..tak sampai sejam pun..haha jadilah..janji budak2 nih dapat main air..

    Haa abah tuh kalo jenjalan..nak2 tempat2 main air ni..memang tak kan tgl topi koboi JOHOR die..lama key umur topi nih abah simpan..dari zaman sofia tak sekolah lagi sofia tengok dah ada topi ni..sampai sekarang elok je lagi..



    Nih picture sofia amik dari atas water park ni..bwh ni untuk kanak2..atas bukit untuk yang dewasa..nasib baiklah cuaca tak terlalu panas..tapi tuh pun sofia dah kene sunburn..



    Nih chibby nih sebenarnya takut dengan costume2 macam nih..die mula2 amik picture jarak2..tapi sofia suh die rapat2 sikit terus costume nih peluk die..haha kaku terus die..nasib baik boleh senyum..haha



    Nih memang paksaan..die dah merengek tak nak amik picture ngan costume2 nih lagi..tapi sofia cakap nih last..

    Lepas je snap terus die lari2 masuk kolam..

    Sofia rasa lama jugak kitorang kat sini..dari pagi sampai ke petang..area pukul 5 tak silap baru balik..sampai umah semua pengsan kepenatan...












    0 comments: